Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona princess

juz nikomu ufac nie mozna

Polecane posty

Bylam dobra przyjaciolka staram sie spedzac czas z moja "niby " przyjaciolka nawet jak chlopak do mnie przyjezdzał on ja nawet lubial ,a ta zaczela klamac ze niby ja glowa boli itp dlatego nie moze przyjsc ok rozumien ale mogla napisac czy cos czego oczywiscie nigdy nie robila,zawsze ja do niej pisalam dopiero wtedy odpisala ,poprostu zlewka potem dowiedzialan sie ze jest z moim bylym :( on oczywiscie wkurzony ze z nim zerwalam ( zauroczenie pryslo no coz zdarza sie) ale zawsze go wspieralam zaoferowalam przyjazn nie docenial no coz...on ja nastawia przeciwko mnie ,grozi mi ,on ciagle wyzywa jak wyszlam z psem ,ja oczywiscie nie zwracam uwagi na to bo niechce znizac sie do ich poziomu,ta niby przyjaciolka gada mojemu obecnemu chlopakowi ze ja z nim zerwe czy tez zdradzam choc ja w domu siedze bo chora jestem wiec jak moze mnie widziec z jakims facetem :( ? Moj kochany ja zlewa bo mi ufa a ja jemu,mam oczywiscie zapewniona ochrone gdyby cos mi sie dzialo ,ja tylko zastanawiam sie jak mozna byc taki podlym :( ona do mnie ze ja ja obgaduje ,a ja tylko prawde o niej bylemu powiedzialam ,powiedziala ze ja nigdy nie bylam jej przyjsciolka a na kawke to sie codziennie wpraszala i gadala jak to ons sie za mna stesknila,i czuje ze chce zniszczyc mok zwiazek ,do mojego chlopaka mowi najpierw nara a poten pisze "co tam" jak bylam na spacerze z psem to mi grozili i sledzili :( mial ktos tak ? Jezeli dalej tak bedzie to chyba na policje pojde zanim Ci co mnie chronis zamienia ich w pyl

Zauwazylam u niej zazdrosc jak widziala kak moj luby mi slodzi tuli i ze nie mam problemu znalezc sb chlopaka a ona ma bo zaniedbana ale zeby psuc komus zwiazek to przegiecie a moj byly dzwonil z prywatnego ze moj chlopak ma wp*****l choc nic mu nie zrobil to chybs psychol :(

Gość gość
Ile masz lat? Pisac juz umiesz wiec wiecej niz 7. Czy w szkole uczyli Was o takim wynalazku w polskiej gramatyce jakim sa kropki? Kropka wyglada tak--> . Stosuje sie ja zwykle aby oddzielic jedno zdanie od drugiego. Zwykle... Nawet nie wiesz jak ciezko sie czyta tak dluga historie bez zadnego stopu...

Daruj sobie jak niechcesz nie czytaj nikt Ci nie kaze

Gość gość
dzisiejsza mlodziez jest straszna. wspolczuje ci autorko

Gość gość
Tak jak napisałaś darujemy sobie i nie przeczytamy. Nauczysz się pisać, to wtedy przyjdź na forum, a teraz lekcje odrób i spać.

Wiesz on ma 19 lat ona 21 wiec maja swoj rozum,ja chce poprostu zeby zajeli sie soba a nie uprzykrzaja innym zycie :( jak ich widze to poprostu udaje ze nie znam nie wtracam sie do ich zwiazku choc nie wiem czy to zwiazkiem mozna nazwac,najgorsze ze ja znalam ja od przedszkola zawsze raz nie spodziewalam sie ze jest taka psychiczna bo to co oni za cyrk odprawiaja nie jest normalne

Gość gość
Nie moze tak byc zeby Ciebie sledzili musisz cos z tym zrobic zeby Ci dali spokój porozmawiaj z kimś o tym i żeby ich trochę uspokoił .

Rozmawialam z siostra z mama i chlopakiem stad ta ochrona ,jej sie nie boje ale on gruby 90 kg wagi i nie wiadomo co moze zrobic narazie siedze w domu bo chora ale zobacze jak ich znow spotkam czy dalej yak beda czy miną mnie,bo moj chlopak mowi ze jak mnie rusza to maja pozamiatane a wole bez rekoczynow