Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego niektórzy kłamią że

Polecane posty

Gość gość

w Anglii już nie ma pracy? skoro wszędzie są ogłoszenia, codziennie ktoś wyjeżdża, a teraz jeszcze te rumuny i bułgarzy mają jechać. zapomniałam dodać, ze to mój chłopak tak mówi,że tam nie ma roboty,myślę, że to nie prawda... więc jak jest ???

Gość gość
No nie ma :( Jest naprawdę duży problem. Od pewnego czasu szukam JAKIEJKOLWIEK pracy w Londynie i nic...Setki wysłanych i rozniesionych CV. I nie problem nie tkwi w moim angielskim, bo znam, doswiadczenie z UK tez mam, referencje... Praca jakaś tam może i jest, ale...na czarno, a jeśli legalna to zaledwie na parę godzin tygodniowo, za minimalna stawkę, coraz częściej na kontrakty zero hours i setki chętnych na 1 miejsce... Nie dzieje się wcale dobrze.

Gość gość
Bo nie ma i nikt nie kłamie, prawdę piszą.

Gość gość
k****,czyli mam juz sie pogodzić z tym, że ja zostanę tutaj,a on bedzie tam żył? ja pier...:(

Gość gość
myslicie,ze miałabym szanse chociaz isc za nianie tam? zeby chociaz troche zarobić, czy tez ciezko? ja nie chce jakichs kokosów...

Gość gość
Niania to najczęściej 5-6/h, ale i tak wola sprawdzone osoby z tutejszymi referencjami...

Gość gość
a nie można miec z polski referencji? ja bym chciała byc u polskiej rodziny jak już,mogłabym nawet z zamieszkaniem.nie mam innego pomysłu na tą sytuacje

Gość gość
Ciężko jest, niań jest od groma

Gość gość
A wlasnie, ze wcale nie klamia

Gość gość
Byc moze nie ma pracy dla ludzi bez referencji i jezyka, nie wiem. Moj chlopak 2 razy zmienial prace w zeszlym roku i szybko znajdowal nowa i to niejedna.

Gość gość
gość a nie można miec z polski referencji? ja bym chciała byc u polskiej rodziny jak już,mogłabym nawet z zamieszkaniem.nie mam innego pomysłu na tą sytuacje xxxxxxxxxxxx u polskiej rodziny będziesz robić nie tylko za nianię, a przede wszystkim za sprzątaczkę, kucharkę i chłopca na posyłki - a płacić ci nie będą chcieli, bo powiedzą że czynsz mają strasznie wysoki i za dużo jesz! wrócisz do Polski bez jednego funta!