Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieprzyjemne żarty mojego faceta

Polecane posty

Gość gość
tak zrobił. Ja mu kiedyś na taki żart odpowiedziałam że ja też z kochankiem popisze to on mi to sobie pisz i poszedł. Rano łaskawie się przeprosił. Jak mnie nie zdradza to niech nie wymyśla. Mówię mu to wiele razy ale nie rozumie

Gość gość
to powiedz mu, zeby pisal i tyle jestes przewrazliwiona

Gość gość
Nie wierzę.

Gość gość
To mu powiedź, że jak choć raz usłyszysz jego żart to c**ka na kłódkę aż się nauczy albo... pójdzie do kochanki

Gość gość
nie jestem przewrażliwiona chcę normalnego związku. On był zdradzony i ja też w poprzednich związkach. On mi ufa wiem o tym. Tylko po co mnie denerwuje tego zrozumieć nie mogę

Gość gość
jak nie jestes jak jestes? masz obsesje na punkcie zdrady, inaczej bys sie tym tak nie przejmowala

Gość gość
I nie zrozumiesz. Naprawdę trzeba kontynuować tę dyskusję? Nie wierzę, że masz 23 lata, bo zachowujesz się jak byś miała 15.

Gość gość
tak mam. Bo wiem jak to boli. Nie będą się z nim o sex wykłócać czy szantażować to jest niedojrzałe

Gość gość
O k****, nie wiedziałem, że jak facet takim żartem walnie to to już jest nienormalny związek. A bałwanki z g***a już lepi przed telewizorem jak w normalnym związku czy jeszcze nie?:D

Gość gość
a co byście wy zrobiły jakby wasi facec**prawie codziennie tak sobie żartowali? Normalny związek polega też na zaufaniu a jak ufać skoro on mi to mówi. Kiedyś może przestać żartować

Gość gość
Nie ufasz bo on żartuje??? Czy myślisz, że jeśli facet naprawdę zdradza, to mówi o tym, zwłaszcza w żartach??? Kobieto, dorośnij...

Gość gość
ojej bral urlop bez jej wiedzy? no jak on mogl" masz gowniane pojecie o małżeństwie,ty na pewno nie zyjesz z mężem

Gość gość
nie myślę tak oczywiście. No a jak ufać skoro on sam do tematu kochanek wraca. Niczego mu nie brakuje więc po co? Żeby zacząć mnie ranić?

Gość JanekJankowski
Do garów babo robić dobry obiad bo cię jeszcze zdradzi jak zupa będzie za słodka.

Gość gość
skacze na boki

Gość gość
K***a jakbym z tobą był to przez kolano na goły tyłek i oleju do głowy bym nalał. Jak dziecko kurw! Weź zmień śpiewkę. Jak z tego robisz taki problem to co ty musisz w życiu przechodzić :|

Gość gość
po prostu olej to co on mówi, nie zwracaj uwagi i nie pokazuj mu że sie tym denerwujesz w końcu da sobie spokój

Gość gość
zdrada może być z różnych powodów. Nawet bez powodu. Ale ja robię wszystko żeby było mu dobrze więc nie potrafię zrozumieć po co mu te żarty

Gość gość
Prowokacja nudzącego się gimbusa. Nie wierzę, że są tak głupie kobiety, podobno już dorosłe. ------- Wyjaśnię Ci to po raz ostatni: on żartuje bo śmieszy go (tak jak nas wszystkich) twoje zdenerwowanie z tych żartów. Mam nadzieję, że uznasz temat za wyjaśniony i zamknięty, bo to robi się żenujące.

Gość gość
a ty babo juz ugotowałaś? co za szczur...

Gość gość
to mi jeszcze powiedźcie co niby w tym takiego śmiesznego?

Gość gość
To, że idiotyczne jest obrażanie się po takich żartach. To jakaś dziecinada, głupia zabawa. A Ty jak się nie ogarniesz i nie zaczniesz myśleć rozsądnie to w końcu zacznie naprawdę Cię zdradzać. bo lepiej obrywać za coś co się robi i jest przyjemne niż za to, czego się nie zrobiło. --------------- Skoro masz problem i niską samoocenę to zamiast spędzać czas na kafeterii rozmawiając o idiotyzmach zajmij się czymś pożytecznym. Zadbaj o ciało, albo duszę, może zmienisz myślenie o samej sobie.

Gość gość
TWOJA GŁUPOTA! Ale może chociaż dobrze się r***asz to już wiemy czemu z tobą jest.

Gość gość
zajmuję się sobą. dbam o siebie, chodzę na kursy. Nie siedzę tylko w domu i nic nie robię. Nie jestem głupia

Gość gość
Ten temat i hm... to c****szesz świadczy, że jesteś i powiem ci, że z każdym zdaniem żal mi cię. Jak nie zaczniesz się zachowywać jak wartościowa kobieta to może cie odstawić bo będzie miał dość niańczenia cię.

Gość gość
to sobie młodzika znalazła, tylko tacy cie chcieli

Gość gość
to masz z******te zajęcia

Gość gość
on mnie nie niańczy. I zachowuję się jak wartościowa kobieta. Co w tym złego że mi na nim zależy?

Gość naaaaaatttttttaaaa
tez mam 23 lata ale lubie pozartowa z moim narzeczonym,zawsze jak przyjezdza z pracy to pyta sie co robiłam a ja pożartuje ze byłam na randce z takim jednym

Gość gość
ja takiego chciałam .Podobają mi się starsi i lepiej się z nimi czuje. Wiem że jego kocham/ Co ma do tego różnica wieku?