Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzaczka 82

pytanie do doswiadczonych odchudzaczek

Polecane posty

Gość odchudzaczka 82

Hej kobietki mam pytanko do was czy sama dieta wystarczy zeby pomniejszyc wymiary? Nie zalezy mina tym zeby tracic kg ale na tym zeby zmniejszgc wymiary jestem po cc wchodze w ulubione spodnie normalnie ale nie moge do konca dopiac ekspresu poniewaz w miejscu blizny nadal jest nadmiar moze to opuchlizna nie mam pojecia ale czy ktoras z was miala tak ze schudla wlasnie z fej parti ciala? Czy sa jakies cwiczenia zeby to miejsce dopracowac czy jednak musze zastosowax diete?

Gość Olcia Dubicka
Nie ma czegoś takiego jak odchudzanie miejscowe tylko z tych partii ciała których chcesz. Musisz spalić tkankę tłuszczową a ona spala się z całego ciała równocześnie. Mi pani u której zajmuję się maluchami poleciła preparaty odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej jedno pojemnik w podarunku a też można je nabyć na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w zniżonej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I już w miesiąc straciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z potomkami którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez głównego inspektora sanitarnego. Skład to tylko naturalne składniki co jednocześnie zwiększa mój spokój