Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggoooossssccccc

mieszkanie w ul

Polecane posty

Gość ggggoooossssccccc

Hej mam do was pytanie ponieważ mieszkam z partnerem mamy dwójkę dzieci w wieku 2 lat i 7 miesięcy jestem w Anglii półtorej roku więc przez 9 miesięcy byłam w ciąży no i wychowuje dzieci Ale mam problem ponieważ chcę odejść od swojego partnera ze względ. Na to że mnie bije ćpa i gra w gry hazardowe zabiera mi moją kartę wszystkie pieniądze zabiera jak chcę na mleko dla dziecka to muszę się prosić zamyka mnie w domy gdy wychodzi do pracy ciągle mnie wyzywa dziećmi w ogóle się nie zajmuje a jak już się ''zajmie'' to robi wszystko by dziec**płakały by nie musiał się nimi zajmować ja już nie wytrzymuje tego tylko dzieci mnie trzymają przy duchu.. Czy wiecie może czy mogę liczyć na mieszkanie z cansilu gdy nigdy tu nie pracowałam jedynie co mam to 130f miesięcznie CHB na dziec***omóżcie proszę nie daje rady już

Gość gość
zgłosiłaś to na policję i do odpowiednich organizacji zajmujących się przemocą??????

Gość ggggoooossssccccc
Nie gdy wczoraj chciałam pójść na policję to straszy mnie ze dzieciom coś zrobi i zachodził mi drogę a tak po za tym nie mam bez niego jak wyjść z domu bo zamyka mnie i zabiera wszystkie klucZe od domu ;(

Gość gość
bez tego nic UK nie załatwisz!!!

jeszcze jedno sobie zrob... sama sobie zgotowalas taki los... nie mozesz uciec do Polski? nie moze ci ktos z rodziny pomoc, kupic biletu?

Gość lola98765
to zadzwon na policje, albo wykombinuj cos innego. ukradnij mu klucze

Gość ggggoooossssccccc
Nie mam z czego zadzwonić bo polamal mi telefon twierdząc że tak się kontaktuje z niby kochankami których nie mam

Gość ggggoooossssccccc
Nie nie mam jak uciec ponieważ mój drugi syn nie ma dowodu ani paszportu a z resztą nie mam tam po co wracać bo gdy urodziłam pierwsze dziecko moja matka wyrzuciła mnie z domu i właśnie dla tego teraz jestem w Anglii

Gość ggggoooossssccccc
Tak uważaj żeby ciebie taki los nie spotkał bo gdy się jest z facetem 5 lat i przez 4 jest super a później mu odwala że myślisz aby się Powiesić i myśląc że dzieci cię potrzebują i być zupełnie bezradny w takiej sytuacji a sąsiedzi słysząc co się dzieje nic z tym nie robią i jesteś pozostawiona samą sobie to byś wiedziała co to znaczy a nie takie pisanie jak sama nie wiesz jak to jest

Gość ggggoooossssccccc
Wiem że to może głupio wyglądać ale nie mam tu znajomych ponieważ jestem tu półtorej roku jeśli wychodzę to z nim po pampersy po mleko czy coś do jedzenia a jak jeszcze byłam w ciąży to chodziłam do położnej to on też chodził ze mną jedynie w Polsce mam znajomych gdybym tu miał. Znajomych to sądzę że już dawno bym z dziećmi od niego uciekła

Gość gość
szokujace jest dla mnie to co piszesz, gdzie mieszkasz mozna zadwiadomic policje przez internet

Gość gość
tylko uwazaj co mowisz bo jesli sytuacja trwa juz dlugo to w swietle prawa powinas zglosic to juz wczesniej, ze zwgledu na dzieci, zeby potem nie bylo lamentu ze dzieciaki zabieraja wiec uciekaj od drania.....wspolczuje

Gość gość
Dobrze ktos mowi, musisz to zglosic jak najszybciej, bo uwierz mi, oni sie chetnie temu przypatrza, dlaczego nie zrobilas tego wczesniej. Moglas to powiedziec poloznej, ona zadzwonilaby na policje. Jesli wychodzisz z nim po zakupy, to popros kogos , zeby zawiadomil odpowiednie organy.

Gość gość
Dzisiaj wyszłam z nim na zakupy zaczął mnie szarpać nawet przy ludziach wstyd jak nie wiem krzyczałam żeby ktoś wezwał policję ale jedna babka zatrzymała się to zaczął mnie ciągnąć żeby nie mieć problemów już nie mam sił aż nie mogę uwierzyć że nikt tym się zbytnio nie przejął tak bym chciała si. Od niego uwolnić ja jestem z Manchesteru mam kuzynke w Londynie wczoraj siostra mi mówiła przez skypa napisze do niej może zamieszkam u niej jakiś czas tylko nie mam pieniędzy ale jakoś muszę się zebrać i dac radę dla moich dzieciaków dziewczyny uważajcie na takich psychOli nie życzę nikomu tego

Gość gość
I mam taką prośbę dziewczyny jeśli znowu mnie będzi. Bił to ja napiszę swój adres to zadzwoni któraś z was na policję proszę nie chcę myśleć nawet co będzie jutro nie chcę by mi moje dzieci zabrali już nie wiem co mam robic Żeby mi i dzieciom nie szkodzić... :( uważajcie nap. Dziewczyny ja gdybym mogła to bym cofnela czas o 5 lat

Gość gość
dziewczyno jak bedziesz na zakupach podaj komus kartke z adresem napisz please help me, call police my address is............... domestic violence I twoje imie I nazwisko.

Gość gość
skoro kryjesz takiego drania i nie zawiadamiasz o tym policji to powinnaś iść do więzienia za współudział w dręczeniu własnych dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieję, że ci je zabiorą i trafią one do porządnej rodziny!!!!