Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaczek111

kosmetyki Murad z witaminą C

Polecane posty

Gość madziaczek111

Cześć! Czy ktoś z Was używał kosmetyków Murad z witaminą C? Dostałam próbkę serum od koleżanki i jestem zachwycona! Zastanawiam się nad resztą kosmetyków z tej serii - może ktoś coś poleci albo doradzi? Kosmetyki nie są najtańsze, więc chciałabym mieć pewność, że będą dobrze działać. Z drugiej strony to serum jest naprawdę niesamowite, więc zakładam, że reszta serii też nie jest zła.

Gość ewelaaajn
Nie stosowałam tej serii, ale żel do mycia twarzy do cery trądzikowej jest mega! polecam, w porównaniu do innych serii nie jest jeszcze jakiś strasznie drogi, a na pewno warto.

Ja właśnie dostałam próbki od znajomej, która wróciła ze Stanów bo tam ponoć są popularne a mówiła mi, że w Polsce ich nie ma. Zobaczyłam jednak, że chyba są... mają przynajmniej stronę w PL wersji. logo się zgadza więc to chyba to ;)) Dam znać jak efekty za jakiś miesiąc pewnie bo dopiero zaczęłam używać :)

Gość witC
madziaczek111, ja z tej serii mam krem z filtrem 30, mam problem z przebarwieniami na twarzy, nasilającymi się po kontakcie ze słońcem. W składzie ma wit. C. U mnie świetnie się sprawdził, nie dość, że przebarwienia zbledły to skóra staje się aksamitna i promienna.

Gość madziaczek111
Chciałam uzyć te kosmetyki na wzgórek łonowy bo po depilacji pojawiły sie tam wielkie czerwone krosty, które bardzo nie podobają się mężczyznom :(

Gość Lolili
Używam kremu z witaminą C Murad i bardzo fajnie skóra wygląda. Nabiera ładnego koloru, jest jaśniejsza. Polecam.

Gość Zuza291
Ja mam krem nawilżający z wit C na dzień z SPF 30. Fajnie nawilża i co najważniejsze filtr blokuje szkodliwe promienie słoneczne, po których mam brzydkie przebarwienia.

Gość gość
...przebarwienia po opalaniu to mój koszmar, nie pomagają nawet blokery:/ Już boję się pomyśleć o lecie, a tak uwielbiam kąpiele słoneczne. Nigdy nie zwracałam uwagi na składniki kosmetyków, ale widzę, że to bardzo istotne. Jestem ciekawa jak u mnie by podziałały te kosmetyki z wit C

Gość gość
to prawda kosmetyki Murad dopiero co powolnym krokiem wchodza na Polską Ziemię :) z kolei za granica robią furorę, więc u Nas pojawiają się dość późno, ale ciesze sie że będa dostępne w Polsce bo to naprawde bardzo dobre kosmetyki oparte na naturalnych składnikach więc polecam, jak byłam w Anglii stosowalam jedynie kosmetyki z tej serii i musz epowiedzieć że wygląd mojej skóry bardzo się poprawił po ich stosowaniu.

Gość Elirka
Dobrze, że w ogóle pojawiły się na naszym rynku. Dla mnie to zbawienie, w końcu dobrze wyglądam. Krem z witaminą C poprawia znacznie wygląd mojej skóry.

Gość gość
to prawda, troche dlugo trzeba było czekać, aby te kosmetyki pojawiły sie na polskim rynku, są tak dobre że już dawno polki by je pokochały gdyby tylko miały do nich dostęp. Mają naturalne składniki, świetnie się sprawdzają przy problemach z cera, nie wyobrażam sobei stosować innych kosmetyków.

Gość gość
I do tego są na allegro w super cenach! dużo taniej niż w sklepie na ich www.

Gość gość
Skóra wygląda promiennie także po toniku z pietruszki - a cena tyle co pęczek pietruszki na tydzień!