Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania bd

Co mam zrobic Pomocy

Polecane posty

Gość Ania bd

Witam,mam 19lat i rocznego syna.Jego ojcem jest 25letni chlopak Mieszkamy osobno ja z dzieckiem i moimi rodzicami a on z mama i siostra.Jakis czas temu mieszkalismy razem u niego ale poklucilam sie z jego mama i siostra na smierc...Mieszkalismy razem ok.5miesiecy ale nie bylo zbyt dobrze mieszkalismy w 3,w jednym pokoju.Musialam sie wyprowadzic a moj chlopak zostal.Nie wiem co mam robic nie stac nas na wynajecie mieszkania bo ja nie pracuje,ale tez nie chce mieszkac z rodzicami.Nie chce zeby moj chlopak byl weekendowym tatusiem.Dogadujemy sie wszystko miedzy nami jest ok ale to mieszkanie osobno mnie dobija co to za rodzina ktora mieszka osobno Prosze o rade i pomoc.Nie wiem moze ktos z was byl w takiej sytulacij

Gość gość
tak to jest gdy dzieci bawia sie w doroslych

Gość gość
To że dzieci to mniejszy problem, gorzej, że analfabeci... Czego autorko będziesz w stanie nauczyć swoje dziecko skoro sama robisz błędy ortograficzne w najprostszych wyrazach? Smutne...

Gość Ania bd
tak dobrze jesli masz mnie krytykowac to wogole nie pisz mam male dziecko i nie mam czasu na pisanie ze slownikiem spiesze sie dlatego tak pisze Potrzebuje rady a nie nauczycieli

Gość Ania bd
I to ze jestem mloda nie znaczy ze jestem zla matka Nie ocenia sie ludzi po wieku,znam nie jedną kobiete ktora jest po 30 i nie ma nic w glowie

Gość Ania bd
Sadzilam ze ktos mi pomoze ale no niestety,widze ze sama musze sobie poradzic Mam tylko nadzieje ze któregoś z Was lub wasze corki tez to spotka,moze wtedy przemyslicie to co piszecie do ludzi ktorzy naprawde potrzebuja pomocy

Aniu -zupelnie niepotrzebnie sie oburzasz na ludzi tu. Pisza prawde , bo urodzilas dziecko nie majac kompletnie wizji , jak ma byc po jego urodzeniu . Czego oczekujesz od innych ? Albo trzeba miec zamoznych rodzicow , by pomogi , albo trzeba zacisnac zeby i byc pokornym , az sytuacja nie poprawi sie na tyle , by zorganizowac sobie niezalezne lokum. Nie piszesz powodow klotni -na "smierc" z rodzina ojca dziecka .Nie Ty jedna mieszkalas w 1 pokoju w 3-jke .Jak nie smierdzi sie groszem to trudno oczekiwac Wersalu . Moze twoi rodzice zgodziliby sie , by ojciec dziecka u nich zamieszkal? Bo innej opcji ja nie widze , poki co .A mama -wierze, ze jestes cudowna , kochajaca . A co chlopak -jakie on widzi rozwiazanie?

Gość gość
Przestańcie kwoki jeździć po tej dziewczynie. Sytuacje masz no nie za ciekawą. Skoro nie stać was na wynającie mieszkania to nic nie zrobicie. Nie wiem niby jak mają Ci tu pomóc ludzie na forum. Świat głównie opiera się na kasie. Niech Twój facet znajdzie lepiej płatną pracę.

Przestańcie kwoki jeździć po tej dziewczynie. - ? -moze zluzuj kucki :-P