Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet może autentycznie kochać kilka kobiet naraz

Polecane posty

Gość gość

jw. możliwe to? oczywiscie nie mamę i babcie tylko kobiety zycia? na zmiane myśli o różnych i najchetniej to by jazdej chciał po trochę.to chyba nie kocha zadnej na serio?

Gość gość
niestety tak

Gość gość
Facet nie kocha on chce tylko R****C

Gość gość
co "niestety tak"? niestety nie może czy niestety zadnej nie kocha?

Gość gość
to tylko pożądanie, nie miłość, komus sie wydaje tylko, że kocha, takie skakanie po panienkach oznacza nie dojrzałosc

Gość gość
niestety tak, niestety może kochać kilka kobiet na raz, kochać żonę kochankę i następną kochankę jednocześnie, facet nie ma z tym problemu.

Gość gość
taki z wariatkowa moze, normalny czlowiek nie ale pokaż mi normanlego facia który wie co to milość :D

Gość gość
Nie nie moze . On po prosto sie bawi z tymi kobietami jedyne co kocha to Wolnosć

Gość Angat
Bzdury! Facet nie kocha ciebie,jej i jeszcze kolejnej!To jest kwestia pożądania.Niektórym facetom nie jest potrzebna miłość życia,stabilizacja.Czuję że ma kobietę w domu którą darzy jakimś szacunkiem i uczuciem,ale potrzebuję jeszcze innej która ma coś innego czego nie chciałbym u tej pierwszej.

Gość gość
16:10 - A możesz to uzasadnić argumentami?Wychodzac od Twojej def. milości bo rozumiem - ja jako kobieta kochajac faceta chocby kochanka,czulabym się pokrzywdzona gdyby on darzył uczuciami inne. Miłośc to wyłącznośc dla danej osoby i to jest naturalne zauwaz,bo pojawia się coś takiego jak gigantyczna zadrość o osobę na której ci silnie zależy - ta wyłączniość, monogamia jest naturalna, a nie propagowany przez idotów promiskuityzm.Miłosc chyba wyklucza chcec krzywdzenia osoby kochanej, a taki niby kochajacy facet krzywdzi każdą kobiete nie dajac jej WYLACZNOSCI.

Gość gość
oni kochają na swój sposób, a to że mogą kochać kilka kobiet naraz wiem z doświadczenia ;] a każda z tych kobiet jest dla niego na wyłączność, oni są perfidni i potrafią rozdzielić to wszystko.

Gość Angat
Nie można tego nazwać kochaniem tych kobiet,też znam takie przypadki. Znajomy mi powiedział,że on nie kocha on pragnie w każdej coś oddzielnego.

Gość gość
Dla niego, ale miłość wymaga wzajemności, czyli on też ma być wyłącznie jej....obejrzyjcie sobie odcinek martyny wojciechowskiej kobiety na krańcu świata, kobiety w islamie bardzo cierpią kiedy maż bierze sobie kolejna żonę, to jest nienaturalne dla ludzi. Jak komus zdaje się, że kocha kilka na raz, to nie kcoha żadnej i powinien pójść na psychoterapie bo to poważne zaburzenie myślenia.

Gość Angat
Co najśmieszniejsze jak któraś chcę zakończyć relacje z nim,próbuję ją zatrzymać bo czuję tęsknotę

Gość gość
zacznijmy od tego, że mężczyźni nie mają w słowniku wyrazów "miłość", "wierność", czego wy wymagacie od tych prymitywów?!

Gość gość
Tego, do czego zostali stworzeni. Zero folgowania. Do kogo ma być skarga? Do pana Boga co stworzył za idiote? Cudowna kobieta i idiota. Switnie. Zeby mieć jeszcze skłonności bi to ok,ale jak tego nie ma, to mecz sie kobieto z taka rasa. Najlepiej wykastrowac i bylby spokoj,poukladalo by sie w glowacvh niektorym,a nie jakies psychoterapyje. ;)

Gość Angat
Tu jest racja,może się jakiś wyjątek zdarzy raz na milion :) Trzeba też wnieść poprawkę ,że dużo mężczyzn z polski jak i zagranicy uważają nas polki za łatwe dziewczyny które godzą się na zdrady jednostronne oczywiście.

Gość gość
nie ma czegoś takiego; nie kocha żadnej i chyba wogóle nie wie co to jest kochanie

Gość Angat
To są dwie osobne sprawy nie kocha żadnej a nie wie co to kochać tak? Ile jest facetów którzy oddaliby życie za swoją kobietę a ona poszła w długą z inną i on teraz się `bawi`? Trzeba czasem pomyśleć o rozróżnianiu danych pytań.

Gość gość
chodzi o to, że jak ktos twierdzi, że kocha 2 albo 3 w tym samym czasie to nie wie co to jest miłośc

Gość Bullfather
No i ch... , jestem draniem i nic nie wartym facetem? Mam kobietę ,a bardzo lubie koleżankę ,poprostu jest bardzo sympatczna. Mimo to jestem jeszcze kawalerem i mam na to wyjebane. Żal mi głupków, którzy lecą za pierwszą lepszą dupą. Ja może i mam dzieci, nie jestem po ślubie ale, czuję się odpowiedzialny i choć inne panny wydają się hiper super to trzymam dystans do innych pań.

Gość gość
twoje zycie to jedno yeb.ane bagno - stary kawaler, dzieci, kobieta rzyg,ać sie chce jak to ludzie czytaja jestes niedorozwiniętym psych/opatą koleżanka ma wye.bane na ciebie mamucie idz dzieciom go.wna z d**y wybieraj jak sie ma dzieci szma...to to powinno sie wziąc slub ale co taka k****a jak ty wie o zyciu zyjesz jak ten pies i tak tez zdechniesz yeb/any obludniku w*************laj .. szm..at..o, bo cie zaje...be i twoja k*******e i szcz..eni..eta, szm,,,ato bez ho...noru... żebyś zdec./chl//scier//wo.jad..dzie...

Gość jasnieprawdomowna
opowiem wam bajkę... pewien obłudnik zniszczył mi kilka lat życia, utrzymywał skrzętnie w tajemnicy to czy ma dzieci i żonę - nie pytajcie jak, ale da się. do tego dochodzi regularny stalking 24/7. gdy sprawa się rypła, na moje prosby by wypiedzielal najnormalniej na jak najdalsza orbitę i zaprzestał śledzenia mojej osoby, on stwierdził że dalej będzie stalkerem. jak to robi mając u boku rodzinę, nie wiem, jest to obrzydliwe, plugawe i chore. na nic policja i inne służby, bo tylko ja wiem, że w ten sposób sie z nim nie wygra. groćby, płacz tym bardziej na sukin.kota nie działały. lata lecą, a on sie bawi w najlepsze moim życiem. jaki cd. bajeczki dla potłuczonych? nie daruje sobie zemsty, bo nie jestem Matką Teresą. kiedy nastanie odpowiedni czas ku temu, kiedy fundusze na to pozwolą, a może jemu pamięć zacznie szwankować - jeśli wcześniej szl.ag go nie trafi, czy jakiś imigrant nie up**********mu maczetą kaszkietu (pełno takich będzie i to za niewielką sumkę :) - zrobię swoje - odbiję sobie to co do mnie należy z nawiązką. i tak sobie myślę, że b.dobrze, że ma dzieci :) miło będzie zgotować jego córeczce w stosownym momencie taki sam los jak on zgotował mi - jakiś stalking, jakiś podsyłanych romantycznych panów z dużymi zaganiaczami, którzy tak mimowolnie jednak łamią delikatne serduszka 20latek. takich mężczyzn lubiących pod.ymać młode cialko za stosowną dopłatą nie trudno wynająć :) nic w przyrodzie nie ginie, cała ta historia zatoczy jeszcze krąg. to mogę obiecać z ręką na sercu. sprawe stosownej opieki nad jego grobem pomijam, bo to jest chyba oczywiste po moich częstych zapewnieniach na ten temat.