Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszczedna83

kto z was oszczedza

Polecane posty

Gość oszczedna83

oszczedza ktos z was pieniadze?? tak dla zasady na czarna godzine czy moze zyjecie z dnia na dzien nie majac zadnych oszczednosci? Ile macie lat , ile miesiecznie oszczedzacie, jaka kwote udalo sie wam uzbierac?

Gość gość
pospłacaliśmy kredyty, zarzekamy się,że nigdy więcej, a kwota którą do tej pory płaciliśmy za wszystkie raty jest odkładana na konto. Jeszcze nie uzbieraliśmy za dużo, bo dopiero 2 miesiące tysiąc zł miesięcznie ;P)

Gość ggghgg
mynie tyle oszczedzamy, co ladamy, bo zawsze nam zostaje kasa na koniec m-ca, nie oszczedzamy specjalnie,ale duzo zarabiamy wiec nawet na pierdoły wydajac i tak zostaje, sumka ladna juz jest na koncie;)

Gość sotka
ja oszczędzałam przez kilka miesięcy,zeby teraz zaszalec i kupic dla bliskich prezenty.Zawsze robie to wcześniej w necie na http://iprezenty.pl/

Gość gość
Od kilku lat mieszkamy za granica dom wybudowany za gotówkę 240m2 aktualnie kupujemy meble, dwa samochody jeden z salonu wysokiej klasy drugi średniej 6 letnie, żyjemy tak ze odkladasmy sporoale nie oszczedzamy na wszystkim tzn jedzenie np dobrej jakośc***Póki co dużo na budowę poszło ale ok 200 tys zł mamy odłożone Teraz dziecko w drodze ale budowa skończona wiec znów podreperujemy budżet. Ja mam24 lata maz 29 ja 4 lata za granica on 8 Ale w pl byśmy tego nie mieli

Gość ggghgg
odkładamy*

Gość gość
my od dnia ślubu miesiąc w miesiąc odkładamy 200 zł miesięcznie na tzw czarną godzine. Odkładamy jeszcze inne kwoty na cos konkretnego, wakacje, tv czy cos takiego. Ale z tych na czarną godzine nie ruszamy nic. Jesteśmy 5 lat po ślubie i mamy odłożone na czarną h 12200 zł.

Gość czarnasmierc
my oszczedzamy tak dla zasady. Już nieco odłozyliśmy, mamy 34 i 37 lat.

Gość gość
my wszystko pakujemy w dom co zarobimy i nie odkladamy za bardzo. tzn mamy 6 tysiecy np teraz i raczej zwykle pare tysiecy zostac musi ale reszta w dom mamy 22 i 27 lat