Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapkaznutellą

nie mam już siły

Polecane posty

Gość kanapkaznutellą

Nie wiem co mam robić. Jakiś czas temu nie układało mi się w związku. Szczerze mówiąc to od początku wakacji jak mój luby poznał w pracy nową koleżankę. Zaczął za nią latać , później się wypierał itd. Ogólnie dziwna sytuacja. Po sporym czasie i namysłach daliśmy sobie drugą szanse. Na początku ta owa jego koleżanka zaczęła szukać we mnie koleżanki. Pisałyśmy tylko ogólnie "co słychać" itd. Zerwałam kontakt jak zauważyłam że zaczyna między nami mieszać po raz kolejny. Układało nam się w miarę dobrze. Dlaczego w miarę? hmm. Mój kochany dużo pracuje, mieszkamy od siebie nawet spory kawałek drogi dlatego nie mogliśmy sobie pozwolić na częste spotkania. Widywaliśmy się na weekendy i to miało nam na chwilę obecną, aż do wspólnego zamieszkania wystarczyć. Ale od 2 tyg zaczął mnie olewać. Nie wiedziałam o co chodzi, próbowałam to z niego wyciągnąć, ale uważał że jest wszystko okej i że wydaje mi się. Dzisiaj mi napisał że nie czuje że jesteśmy parą, że ja tylko wymagam i marudzę itd. Owszem marudziłam ale dlatego że na mnie zlewał, że nie wiedziałam o co chodzi i że nie wiedziałam dlaczego tak się zachowuje. Bardzo mi na nim zależy. Jest moją pierwszą miłością i chciałabym go jakoś przekonać żebyśmy się postarali, że będzie dobrze. Z własnych obserwacji widzę, że póki nikt się między nas nie miesza to jest fajnie ale niestety niektóre dziewczyny nie wiedzą że związek składa się z dwóch osób. Co mi radzicie ? Nie chcę się z nim rozstawać. Jutro planuję z nim porozmawiać, jakoś go przekonać i spróbować jeszcze raz, tyle że ja zapewne się naprodukuję w słowach a on tylko "no", "ok", "dobra" . Miał ktoś podobną sytuację? Jak to się skończyło? Dodam jeszcze że ta dziewczyna podobno dzisiaj zakończyło pracę w tej firmie co mój facet. Dzięki wielkie z góry :)

Gość gość
Bzyka się z tamtą i dobrze ci tak

Gość kanapkaznutellą
nie bzyka się z tamtą. ostatnimi czasy ich kontakty w pracy były ograniczone do minimum. zaczynało i kończyło się na "cześć".

Gość gość
On tak naprawdę jest gejem. Jestem jego kochankiem

Gość gosccc
i ty w to wierzysz?? a nawet jesli nie z ta to z inna. Jesli nie teraz to za rok. nie jestes dla niego ta jedną jedyna. Będziesz sie tylko męczyć

Gość gość
Jestem jego kochankiem, a po sexie śmiejemy się z twojej głupoty

Gość kanapkaznutellą
ma w pracy duże towarzystwo dziewczyn owszem. i od początku mi się to nie podobało, ale ufam mu i wierzę. tylko nie rozumiem o co mu tym razem chodzi. było dobrze , starałam się zresztą jak zawsze i nagle koniec bo nie ma czasu na dziewczynę? bez sensu. nie wiem o co chodzi ale na pewno nie spotyka się z kimś innym. jestem tego pewna.

Gość gość
Jest gejem idiotko. Zamierza cię zostawić dla mnie

Gość gość
Zazdrosna ??? On uwielbia mi obciągąć, a ja mu

Gość Andrut
Nie przejmuj się mogłaś gorzej trafić jak ja np :P

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć to jak mu o******m to czasami wspomina ciebie

Gość kanapkaznutellą
@Andrut: gorzej trafić jak Ty. tzn?