Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co mam o tym myśleć

Polecane posty

Gość gość

Od początku podoba mi się pewien chłopak z mojej klasy. Jakoś specjalnie się nie przyjaźnimy. Raz chciał się umówić, lecz nie miałam czasu ;( Ale przejdę do sedna. Dzisiaj poszłam do kina z klasą. Na miejscu usiadłam w rzędzie z przyjaciółkami, a po chwili podszedł właśnie on i słyszałam jak mówił do kumpli, że chce tutaj siedzieć (miejsce koło mnie). Wiadome, że od razu zrobiło mi się miło. Podczas seansu, a że był dość nudny, zaczęłam przysypiać. Nawet nie wiem jak się zdobyłam, że lekko się do niego przytuliłam. Potem, niby niechcący moje ręka lekko zjechała mu na nogę, a po chwili trzymaliśmy się za ręce. potem złapał moją drugą dłoń i tak było do końca filmu. Niby nic, a było mi tak wtedy dobrze.. Jak wróciłam do domu to od razu napisałam że przepraszam za to wszystko i w ogóle, a on że nic się nie stało, jakby to było niczym i szczerze to nie takiej odpowiedzi się spodziewałam. W tej chwili nie wiem co o tym myśleć, czy to faktycznie nic takiego, co mam zrobić w poniedziałek w szkole, ignorować czy zagadać i jak? Sama nie chce nic mu proponować, tak więc proszę o sensowne rady :*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować