Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przezyc w Londynie i Anglii z pracy na part time za minimalna

Polecane posty

Gość gość

Czyli za 400-450 funtow mc? Przeciez to awykonalne...:(

Gość gość
chyba musisz dorobic w agencji

Gość gość
Szukac drugiej pracy na pol etatu? Jejku wspolczuje Ci :/

Gość Kudlata dzeny ale ta prawdziwa
Leciec do kansila, a kansil doplaci za mieszkanie, o ile masz kontrakt. Jak nie masz, to doopa zbita!

Gość gość
Szczerze? Umowe mam, ale raczej nic nie dostane, bo nie mam dziecka i mniej jak 25 lat...

Gość gość
a co mysleliscie duposciski, ze brtyjczycy bez konca beda doplacac do waszej zgody zapieprzania jak ruskie motorki za miske ryzu?... Zgadzacie sie na takie marne stawki pracowac, nawet murzyny I araby na to nie ida, a wy tak i robicie ten sam gnoj co zrobiliscie w PL, to teraz martwcie sie sami jak za to wyzyc... Moze zaczniecie sie wreszcie tanie szmaty cenic, a nie innym obnizac poziom zycia, bo wy duposciski, byliscie dumni z tego, ze potraficie przezyc w dziesieciu na pokoju i na 1 puszce fasolki, bez zadnych wakacji, urlopow I innych normalnych zyciowych spraw...W PL wciaz sa ludzie, ktorzy zgadzaja si pracowac za 1200 zl za miesiac harowy i sie ciesza, ze maja prace i mowia, ze nie jest jeszcze tak zle. No nie jest, bo w razie jak sie tv popsuje, albo trzeba na wesele zarobic, albo remont domu, to sie pojedzie zagranice popracuje 3 miechy za uragajace ludzkiej godnosci stawki, zepsuje rynek placy tamtejszym ludziom, ale w PL to i tak bedzie majatek... A rzadzacy w PL wciaz nie beda musieli nic robic, bo wy bedziecie dotowac ten oboz smierci i wegetacji, i wszystko bedzie sie dlaje krecic... Macie tanie szmaty, to co chcecie sami zgotowac tutejszym ludziom...

Gość gość
10/10!!!

Gość gość
Np teraz 90% ofert pracy w UK jest na part time za minimalna...

Gość gość
@01:27 a Ty co tu robisz duposcisku???

Gość gość
ja nie jestem duposciskiem, bo po pierwsze mnie w rece ksiazka do angielskiego w rece nie parzyla i przyjechalam tutaj ze znajomoscia jezyka, a potem tylko go doskonalilam, poza tym nie zgadzalam sie pracowac za minimalna i ponizej, bo wiedzialam, jakie sa ceny i ze chce zyc jak czlowiek a nie szczur. Chce dobrze zjesc, mieszkac sama a nie z jakimis obcymi ludzmi w jednym mieszkaniu, chce jechac na wakacje itd. Jakbym chciala zyc jak szczur, to wogole nie ruszalabym sie z PL...