Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25 lat on

prawiczek lat 25

Polecane posty

Gość 25 lat on

Witam Dzisiaj skończyłem 25 lat :(. Nigdy nie miaem dziewczyny, nigdy się nie całowałem, seks nie weim jak smakuje, :(:( Skończyłem studia, mam wiele zainteresowań, pracuje.Praca nie spełnia moich ambicji ale za coś trzeba żyć. Najbardziej boli mnie brak miłości, nie wiem jak kto jest kochać kogoś :( Czasem mam wszystkiego dość. Wszyscy kumple mają kogoś lub ożenieni. Nie mogę wytrzymać gdy widze młode pary trzymające się za ręce, całujące itp. Zastanawiam się czy kiedyś mnie to spotka. Co sobię dziewczyna o mnie pomyśli. Chiałbym zaby moja przyszła dziewczyna była dziewicą ale to marzenia ściętej głowy :(

Gość gość
uwazam ze to super ze nie bierzesz byle jakiej. ja swoje dziewictwo tez trzymam dla tego jedynego

Gość gość
mam 24 lata i jestem dziewica nie wstydze sie tego

czołem fubu anarchisto! Co co z tym skokiem, zrobimy to co w 97 w hollywood ? Nie wiem muszę pogadać z Johnem Dillingerem i Robertem Cieślakiem to moi szefowie, bez ich zgody palcem nie mogę ruszyć. Na razie nie mam zgody. A co to był za skok? Daj jego krótki przebieg.

Gość 25 lat on
widze, tylko potraficie krytykowąc do d****i nigdy ie pójde

Gość KrwawaMery2
25Lat on i prawidlowo! Lepszy prawiczek niz facet-r****cz. ;) I nie szanuje facetow, ktorzy chodza na d****i, wiec brawo dla Ciebie, za to ze sie szanujesz ;)

Gość fotel
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

Gość gość
Prawiczku przykro mi z powodu twojej sytuacji. Dam ci tylko radę taką. Wykształciłeś się, masz robotę i środki do życia. Nie daj się omotać byle jakiej wywłoce pod wpływem chwili.

Gość gość
prawiku, a skąd ty i coś skończył? dziewica pyta

Gość prawiczek lat 25 on
z sosnowca

Gość gość
a to nie jestes tym, o którym myślałam (miałam nadzieję, ze to ty), ja z pólnocnej czesci kraju