Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaasccek

ZdradzilemBoze pomozcie mi ja odzyskac

Polecane posty

Gość jaasccek

Zdradzilem swoja dziewczyne i to w dodatku z jej matka,wiem ze mnie zbruzgacie,ale to bylo ode mnie silniejsze,Odkad pamietam zawsze pociagaly mnie starsze i doswiadczone kobiety,lecz nie przypuszczalem,ze taka kobieta bedzie matka mojej narzeczonej.Czulem od zawsze,ze sie jej podobam.Gdy przychodzilem do jej domu zawsze mile mnie ugoscila,gdy mojej laski nie bylo kazala mi czekac oferujac drinka itd..No i pewnego razu stalo sie,gdy bylismy sami w domu,alkohol i te sprawy..bylo milo,poszlismy na calosc.Nastepnego dnia oznajmilem jej ,ze to byla pomylka,ale niestety ona nawet nie chciala mnie sluchac,powiedziala ze wszystko powie ,no i tak tez zrobila.Moja dziewczyna nie dosc,ze stracila przez to wszystko matke,to na dodatek cierpi przeze mnie,a stara nie daje mi spokoju,wyobraa sobie Bog wie co,a to byl tylko jeden numerek :o Nie wiem co czynic :o

Gość gość
czlowieku ty jestes jakis chory chyba ze liczysz na pomoc.nie dosc ze zdradziles soja laske z jej matka,to jeszcze masz czelnosc siebie usprawiedliwiac?????? A niech ci nie wybaczy,nie zaslugujesz na nia!!

Gość jaasccek
Ale ja ja kocham i nie chce jej stracic przez jeden glupi wyskok

Gość hjhygtgyg
hahaha:D

Gość doramaoa
trzeba bylo myslec glowa,nie glowka :P

Gość gość
uwaga prowo faktem jest ze to smieszne jak ktos zdradzi a potem nagle wielce kocha :O

Gość gość
trudne sprawy

Gość gość
hahahhaahah zasatanwiam sie kto wymysla takie tematy i to jeszcze na chaju :Dzdadza sie autorze ;)

Gość jaasccek
doramaoa skoncz pieprzyc bo gowno wiesz

Gość jaasccek
ja p*****le co za ludzie,myslalem,ze ktos mimo wszystko pomoze.wiem,ze zrobilem blad,ale nie wiem jak to naprawic i tyle.Chyba niepotrzebnie to tu napisalem.A prowo to jest to cale wasze gowniane kafe ! Zero wyczucia...!

Gość gość
hahaha co za koles!!mamy Ci wspolczuc po niby takiej akcji??hhahahahah oc****l z wrazenia

Gość tamaris
ja ci wierze bo swiat jest teraz tak przekrecony ze wszystko jest mozliwe. mysle jednak ze nie powinienes juz starac sie o corke- po prostu przepros ja i odejdz. dlaczego?- nawet gdyby ci wybaczyla chociaz nie sadze aby tak sie stalo i tak wasz zwiazek by sie wkrotce rozpadl. corka robila by ci awanture nawet gdybys wyszedl do lazienki i nie wracal 3 minuty, podejrzewala by ze jestes z matka. one sa rodzina dogadaja sie miedzy soba.

Gość gość
owszem,niepotrzebnie,nikt nie bedzie pomagal bydlakowi,nie zasluzyles na to,nie da sie naprawic takiego błędu. dla mnie zdrajca to scierwo i dno,nie czlowiek,moglabym bez wyrzutow sumienia takiego spalic na stosie a jeszcze z matką dziewczyny? jakim scierwem trzeba byc?

Gość gość
ty masz za to duzo wyczucia :O najgorzej w tym wszystkim ma ta dziewczyna...to ona potrzebuje pomocy i wsparcia a nie r****cz ktory nie wie nawet co to jest milosc ale i tak mam nadzieje ze to prowo.

Gość jaasccek
tamaris sorry ale ja bede walczyl jak lew,mysle,ze ona z czasem o tym zapomni i jeszcze bedziemy szczesliwi.