Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Miesiąc temu zostawił mnie chłopak. Wytłumaczył się że nie wie co czuje. Przez ten czas walczyłam starałam się, prosiłam o to żeby wrócił. Poniżałam się mówiąc krócej. Byłam jedyną dziewczyną, która z Nim chciała być bo inne, wcześniej go zostawiały. Mimo że zranił mnie nadal go kocham i chcę z Nim być.. Kocham go no! On jednak woli wolność, kolegów.. Jak ja mam sobie poradzić? Wszystko straciło sens i się obwiniam..

Gość agata3636
Poboli, poboli i przestanie, takie zycie, kazdy przez to przechodzi... latwo mowic, ale naprwde nie masz sie czym przejmowac, bedzie kolejny:) nie ma sensu sie ponizac, cierpiec, trzeba sobie przemowic do rozumu i korzystac z zycia...

Gość gość
Wiem że mnie zranił, okłamał, ale i tak widzę w Nim ideała.. Ciągle robi mi nadzieję a później porzuca..

Gość agata3636
niestety tylko od ciebie samej zalezy co z tym zrobisz, idealem na pewno nie jest skoro cie tak traktuje. Zrozumiesz to jak poznasz swoj prawdziwy ideal i bedziesz zalowac ze stracilas czas za uganianiem sie za kims, za kim kompletnie nie warto. Powodzenia!

Gość gość
Dziękuję..