Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek ROAN MARITA warto czy nie

Polecane posty

Gość gość

Wózek Roan Marita- warto kupić? Myślę o 3w1, ale spacerówki nie będę używać zależy mi na gondoli i foteliku, który można do stelaża zamocować.

Gość gość
też chciałabym to wiedzieć, warto czy nie ? byłam w sklepie zrobiłam sobie przejażdżkę po alejce tymże modelem. Wózek z pewnością ma dużą gondole 4cm dłuższą od xlandera, wygląda na spory, ale ma swój urok. Martwi mnie tylko brak skrętnych kół i ten tandetny plastik z dziurami pod materacykiem w gondoli jakby nie mogli wymyślić innego sposobu wentylacji?

Gość gość
ja miałam roana maritę .Gondolka super śię sprawdziła..gorzej z soacerówka////ale ja miałam dzieci duże i w sumie do 4,5 roku wystarczyła..super się prowadzi,nie trzesie dzieckiem....

Gość gość
A ja z typu wozkow klasycznych polecam tako acoustic. Boski jest!

Gość gość
ja się zastanawiałam nad tym wózkiem powiem szczerze, ale bałam się spacerówki i stelaża, bo często jeździmy gdzieś i chciałam fotelik nakładac na wózek, ale ten ma za duże koła i ogólnie za duży ten stelaż. Ja w końcu zrezygnowałam z tego wózka, z x-landera też bo własnie gondola mała i kupiłam bebetto lucę (biały stelaż+fiolet) i powiem szczerze, że jestem straszliwie zadowolona!!!! Dziecko ma 5 m-cy i mieści się spokojnie w gondoli (jeszcze pojeździ ze 2 m-ce na bank albo dłużej tylko w pozycji półleżącej) a mam dużą core, bo jest aż w 75 centylu!

Gość gość
Roan Marita to wozek ktory wazy chyba z tonę więc jeśli będziesz musiała go wnosić to odradzam.Brak skretnych kół to tez minus.Zalety to duza gondola i możliwość "bujania" dziecka czego nie ma w wozkach ze skretnymi kolami.

Gość gość
ja mialam, ok 6lat temu dla corki, sprawdzil sie fajnie, nie sprawial problemow, jednak jest to wozek typowo ''terenowy''-nie dla mamy w miescie, ktora duzo sie przemieszcza samochodem lub komunikacja miejska, teraz uzywam go dla synka jako zapasowy u dziadkow, kolor bardzo ladnie sie utrzymal, no i dzieci tez sie w nim dobrze czuja bo przyjemnie kolysze

Gość gość
Ja miałam i polecam pod każdym względem. Teraz dla drugiego dziecka też kupuję Roana.

Gość gość
Właśnie np w Luce można bujac normalnie :) ma super mięciutkie amortyzatory a do spacerówki ustawia się twardszy poziom ;)

Gość gość
ze wzgledu na jego wage sasiadka go wciagała po schodach i tez tak zjezdzała nim . Po 3 m-cach uzytkowania pękł jej plastik na raczce i odpadła....na szczescie dziecku nic sie nie stało.

a ja tam polecam, wózek ma swój urok:) mieszkam w domu wiec waga nie grała dla mnie roli. A tak z ciekawości co wy macie z tymi skrętnymi kołami?? Ja teraz ma w spacerowce cały czas zablokowane bo jak nie daj bożę mi sie odblokują to mnie szlag chce trafić

Gość gość
ja chciałam roana, ale obawiam się, że gondola+dziecko bez skrętnych kół będą dla mnie nie lada wyzwaniem przy skręcaniu w alejkach sklepowych, o ile się nie mylę, wózek przy skręcie trzeba trochę unieść, stąd też moje wątpliwości.

Gość gość
Moja siostra ma i jest bardzo zadowolona ,ja tez go kupuje,tylko jeszcze nie wiem jaki kolor podoba mi sie miedzy granatem a kremem Wozek ma byc wygodny dla dziecka,a nie dla matki.Ten jest wysoki,ma duze kolka i resory,jadac bo dziurawym chodniku dziecko nie odczuwa tak dziur i wstrzasow niz w tych wozkach na malych kolkach. Widzialam u kolezanki,ktora ma taki maly o ruchomych kolkach wozek jak jechala nim po kostce to dziecku az policzki drzaly :(

Gość gość
O! Chcę kupić Tako Acoustic używany, ale ciężko dostać :-(

Gość weronnika28
jeśli priorytetową sprawą jest dla Ciebie duża gondola to mogę polecić z autopsji wózek Primo firmy Riko, wymiary gondoli to: Długość 80 cm Szerokość 40 cm Wysokość 22 cm

Gość Klaudia_98
Ja też ma wózek Primo i jestem z niego bardzo zadowolona, owszem jest ciężki, masywny, ale nie ma to dla mnie większego znaczenia, przede wszystkim jest wygodny, posiada dużą gondolę i spore pompowane koła, a i kosz na zakupy sporo pomieści.

Gość kaziaW
fotelik jednak lepiej kupić osobno - zawsze to dzieciaczek jest bezpieczniejszy... a wózek to kwestia indywidualna :) ja mam kupiony na puchatkolandia.pl i bardzo go sobie chwalę, koleżanka, by za żadne skarby nie oddała swojego, a kuzynka poleca jeszcze inny :P