Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak seksu w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Juz jobla dostajeeee, nie moge sie kochac w ciazy, bo mam ryzyko przedwczesnego porodu i juz mnie cholera bierze. Do tej pory czesto sie kochalismy a teraz taka posucha, mam sny erotyczne i raz chyba mialam orgazm przez sen! Marzy mi sie zeby maz mnie porzadnie w******l, normalnie sfiksuje. Jeszcze pare tygodni i dam mu sie zerznac wszedzie.

Gość gość
strzel sobie z paltza

Gość gość
Nie moge wlasnie, ani orgazmu ani penetracji...

Gość mmmm25
kurde szkoda, bo jeśli lekarz by zabronił tylko penetracji to zawsze by wam zostawały pieszczoty i seks oralny.. ale w twoim wypadku skoro nie wolno ci szczytować to kicha....współczuje też jestem w ciąży i to w 8m i wiadomo że kobieta też ma ochotę na seks mimo ciąży

Gość gość
przeciez tu chodzi o skurcze, które wywołuje podniecenie, a które mogą wywołać przedwczesny poród, więc o seksie oralnym też raczej nie ma mowy

Gość gość
ale jak masz orgazm podzas snu to to samo jak byś mała przy pieszczota, mi bardzo twardniał brzuch i miałam skurze przez jakiś zas po orgazme, i wiem ze jak miałam erotyzne sny i to działo się to samo, chodzi bardziej chyba żeby nie yło penetracji a pieszczoty mogą być

Gość gość
No tak ale w czasie snu to nie specjalnie, nie mam wplywu na to:( Az sama sie przestraszylam, bo nigdy wczesniej mi sie cos takiego nie zdarzylo. No coz, jestem w 33 tygodniu, jeszcze tylko kilka i bedzie mozna...