Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zonaci faceci nie spia serio z zonami

Polecane posty

Gość gość
Generalnie to kogut nie śpi z kurą na serio tylko dla jaj .

Gość gość
ja nie spie bo szykuje sie do odlotu a wiem ze zona chce mnie przytrzymac na dziecko

Gość gość
Tiaa nie śpią... :D Mój mąz też wciskał tego typu kity naiwnej kretynce co na niego leciała a ona łykała jak młody pelikan i czekała nie wiadomo na co aż w końcu zadzwoniła do mnie z pretensjami dlaczego nie chce dać mu rozwodu hahahahaha

Gość gość
nie śpie

Gość gość
nieśpię od dawna

Gość gość
ale dlaczego to nie ma być serio jak jest serio

Gość gość
tak tak pocieszjcie się lafiryny w ten ponury weekend i odpowiadajcie sobie same na głupi temat założony na kafe :D:D:D:D:D

Gość gość
zonom pozostaly tylko bluzgi

Gość gość
bo żony muszą sie jakoś pocieszyć

Gość gość
tylko ciekawe skąd te dzieci się biorą po ślubach :D

Gość gość
nie muszę się naiwna kretynko pocieszać, bo moj mąż regularnie kocha się ze mną. śpimy też razem w jednym łóżku od dnia ślubu :D

Gość gość
Myślisz głupia dzifko, że jak zabronisz żonatemu facetowi spać z jego żoną, to on cie posłucha? :D:D:D

Gość gość nr 102
właśnie zaliczyłam poranny seks z moim mężem :P tak mężowie wcale nie sypiają ze swoimi żonami, robią to tylko w celach prokreacjyjnych :P

Gość gość
Narobiłaś mi ochoty, więc ja też idę się bzyknąc ze swoim mędzem. Zaraz wracam. :D

Gość gość
Już jestem :D strasznie zgłodniałam po tym seksie, muszę co przegryźć

Gość gość
Tylko po co te kłótnie. To poważne pytanie więc tylko odpowiedzi bez innych podtekstów. Mój spał ze mną do końca... tzn ze mną i z kochanką.

Gość gość
to zalezy, jedni potrafia z dwiema na raz, inni nie uprawiaja sexu latami, ja naleze do tej drugiej grupy tzn. już minal 6 rok kiedy mialem sex z zona i najpierw ja nie chcialem (zona bez polotu, kloda, bez reakcji zadnej), potem ona, potem juz obydwoje. Ale inne sprawy nas wiaza. Przyjaciolke mam od kilku miesiecy, bo zdalem sobie sprawe ze to jeszcze nie czas na pozegnanie z sexem. zobaczymy, na razie tylko calowanie, ale chcialbym wiecej.

Gość gość
już pisałaś to nie raz, tylko jako kochanka, że całujesz cię z nim tylko, ale on chce więcej hihihi

Gość gość
Dopóki z kochanka sex jest z******ty to nie sypiam z zoną. Jak siada to co mam robić ? Szukać innej kochanki ? A czas leci i potrzeby swoje mam, a fochów kochanki nie zamierzam znosić. Na szczęscie mam do czego wracać :)

Gość gość
taaa potrzeby masz a rozum masz?

Gość gość
Tylko po co te kłótnie. To poważne pytanie więc tylko odpowiedzi bez innych podtekstów. Mój spał ze mną do końca... tzn ze mną i z kochanką. ***** ***** ***** Poważne pytanie zwłaszcza dla ciebie, bo od jakiegoś czasu zadajesz durne pytania, czy on na pewno nie śpi z żoną i jak to sprawdzić. :D

Gość gość
Kiedy spotyka sie z kochanką i nie jest juz tak napalony na seks z nią. Nie spotyka sie juz tak czesto z nią, nie zabiega o spotkania. Co raz rzadsze spotkania. To chyba tak najprościej sprawdzić. A jak juz tylko z nia śpi to już wiadomo, ostatnie podrygi i zaraz koniec.

Gość gość
bez sensu, to zalezy od faceta. Moj ze mna sie bzykal do konca, a z nia tez i to chyba codziennie, bo ja maz zostawil i miala wolna chate. To sie nie da sprawdzic.

Gość gość
Co z tego, moja tez miała wolną chate. Okazało sie, że jednak seks z żoną wygrał. Z kochanka była taka fascynacja, ale przestało to sie rozwijać, a dla mnie brak seksu, brak rozwoju w tym to koniec. I tylko nie potrafiłem zerwać tej znajomości tak od razu. To przyjezdżałem do niej jeszcze, ale juz tylko spaliśmy. Powód sie zawsze znalazł, ze zmęczony jestem itd. A Ona powinna sie domyslić, ale nie mysli. Z zona to mam tak wszystko juz dograne, pewniak :) A kochanka..e tam, chyba nie warta jest, akurat ta. Wole takie chętne na zabawę, ulepszanie tego o duzym temperamencie. Faktem jest też, ze mogłem przestać kręcić kochankę. Ale to juz nie mój problem, szkoda czasu.

Gość gość
do końca? to co padł po tak intensywnym bzykaniu?

Gość gość
nie, do końca tzn dokąd się nie dowiedziałam o kochance i go nie pogoniłam.

Gość gość
To po co szukales kochanki jak z zona byl dobry seks? Bo nie rozumiem.

Gość gość
a, byc moze moja kochanka bzyka sie z innym, bo to do niej by pasowało...i dlatego siadło. Róznie bywa, ale nie chce sie nad tym zastanawiać, po co ?

Gość gość
a gdzie go pogoniłaś i czy prędko uciekał?