Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niewygodny świadek

Polecane posty

Gość gość

Pobieramy się z narzeczonym na początku następnego roku. On chce, żeby jego świadkiem był jego brat. Niby ok, ale ja mam pewne obawy, bo wiadomo, że świadkowie zbierają prezenty i koperty, a jego brat miał już kilka "incydentów", gdzie potrafił okraść własnych rodziców. Przesadzam?

Gość ktokolwiewidzialktokolwiekwie
to wezcie za swiadka dziadka emeryta :classic_cool:

Gość gość
Ja bym sie zastanowiła dwa razy... U nas na wesel będzie osobo która też miała pare incydentów ale świadkiem nie będzie, i myślimy żeby ją odizolować jak najdalej od wartościowych rzeczy.. A już na pewno ktoś będzie miał na niego oko... Chociaż wiadomo, tez sie nie upilnuje do końca.......

Gość gość
to jedyny brat mojego narzeczonego i powiedział, że nie wyobraża sobie nikogo innego w tej roli

Gość gość
na koperty zróbcie kuferek z kłódką,i nikt niczego nie wyciagnie,a o prezenty sie nie martw,dziś nikt prezentów nie daje

Gość gość
a nie będzie to głupio wyglądało? Taki kuferek?

Gość gość
nie. ja np robiłam pudło na koperty :) oczywiście zamykane nie było... to moze zróbcie tak, ze po zbraniu kopert oddacie pudło, kufer którymś rodzicom, a po przyjeździe na salę schowajcie w sejfie 9 często są takie na wyposazeniu lokali/pokoju młodych

Gość gość
ta 9 niepostrzeżenie mi się wkradła, sorki

Gość gość
kup jakieś pudło na koperty, na allegro można znaleźć ładne. Chyba się nie odważy przy ludziach ukraść coś z niego. A od razu po życzeniach zabierzcie do pudło, daj do przechowania swoim rodzicom i tyle. Zresztą równie dobrze to pudło może trzymać świadkowa, a nie świadek