Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAtka 28

CIAZA a kregoslup

Polecane posty

Gość NAtka 28

Czesc! mam prace siedzaco - stojaca i pracuje po 10 - 12 godz dziennie od jakiegos czasu kregoslup odmawia posluszenstwa, boli i to w kazdym odcinku :-/ za miesiac mialam umowiona wizyte z bardzo dobrym lekarzem ale sie okazalo ze jestem w 4tym tyg ciazy!! teraz nie wiem co to bedzie, przeciez zostane chyba kaleka z takim kregoslupem w ciazy :/ czy ktoras byla w podobnej sytuacji??

Gość gość
trzeba było chodzić na basen czy umówić się na zwykły masaż.

Gość gość
ja jestem w 15tygodniu ciazy i mam kregoslup uszkodzony,boli strasznie mnie w nocy bol mnie budzi czasami niemoge wstac a lekarz mowi ze im wieksza bedzie ciaza to bedzie gorzej bolec

Gość NAtka 28
:-/ bede teraz chodzic ale nie wiem czy to cos da :/

Gość gość
Ja przed ciaza mialam duze problemy z kregoslupem i balam sie jak cholera. Powiem ci ze nie jest az tak zle. Jestem w 35 tc i jakos daje rade.ciezko juz jest naprawde nieraz musze lezec kilkadziesiat minut by dojac do siebie,ale jak sie rozkrece to czasami nawet nue boli. Najbardziej dokucza oczywiscie krzyz i kosc ogonowa, ale maz masuje i jest ok

Gość NAtka 28
dzieki za pocieszenie! ja po calym tygodniu pracy w weekend odpoczywam ale budze sie i juz mam dretwienie w okolicy lopatek :/ boje sie strasznie ale zobacze co specjalista powie

Gość gość
ja mam dyskopatie i pierwsza ciaza byla ciezka.az mi w nogi promieniowalo.teraz na razie jest ok ale to dopiero 6 miesiac