Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona połykała sperme

Polecane posty

Gość gość

Rozmawiałem z moją dziewczyną i przyznała mi się (pod naporem), że jak była ze swoim chłopakiem byłym to zdarzyło się jej kilka razy połknąć jego spermę. Gdy to usłyszałem poczułem do niej obrzydzenie i nie wiem co zrobić. Uwielbiam ją, ale od kiedy mi to powiedziała to gdy zamykam oczy to widzę to sceny. Może jest ktoś kto miał podobnie?

Gość gość
Skad biora się tacy ludzie z takimi pytaniami?

Gość gość
a ty jesteś bez winy?żadnej przed nią nie miałeś?żadna ci z połykiem przed nią nie o******eła?

Gość gość
A co z tym pytaniem nie tak? Nie żadna mi tak nie zrobiła.

Gość gość
mamy21 wiek,lody z połykiem to normalka,jak nie będziesz urozmaicał sexu to partnerka po jakimś czasie będzie pisała na forum jak inne panie,poczytaj forum,mąż mnie nie bzyka,nie robi minetki i.t.p.co ty myślałeś że dziewicę dziś znajdziesz?

Gość el migiel
miala wczesniej chlopaka wiec chyba mogla z nim robic co chciala, no nie? To tak jakby ona miala pretensje ze Ty swojej bylej dziewczynie robiles minete. Uspokoj sie chlopie i sie nie zadreczaj.

Gość gość
Pocieszę Cię, że jeśli przyznała się do tego że połykała spermę to pomyśl o czym Ci nie powiedziała, moze połykała kilku facetom na raz.

Gość gość
A teraz, który normalny facet któremu dziewczyna powiedziala by ze połyka nie dał by jej skosztować własnej spermy. Bo ja bym nie przepaścił takiej okazji.

Gość gość
No własnie nie ma szans. Bo ona była wtedy młoda i pod presja byłego to zrobiła bo myślała, że tak musi być. teraz powiedzialą, ze nigdy takiego czegoś nie zorbi.

Gość gość
nigdy nie mów nigdy powiedz jej to,widzi że ci to przeszkadza więc tobie pewnie nie zrobi a na forum po pewnym czasie potajemnie będzie pisała że szuka faceta który jej to zrobi bo mąż nie chce

Gość gość
Ja miałam podobnie, jak dowiedziałam się, co mój facet robił z inną przede mną. Trzeba sobie wbić do głowy to, co c***owinien mówić w tej sytuacji rozum, a nie emocje - nie była wtedy z tobą, tylko z innym facetem i miała prawo robić z nim coś, czego ty nie akceptujesz. Teraz jest inaczej i liczy się to, co jest teraz, a tamto jest nieważne. Jest z tobą, bo chce, kocha cię i to jest w tej chwili najważniejsze, a nie głupoty, które robiła w przeszłości. Z twoich wypowiedzi wynika, że nie akceptujesz seksu oralnego, twoja dziewczyna też raczej nie jest zadowolona z tego, co kiedyś zrobiła, skoro niechętnie się przyznała. Patrząc na nią pomyśl, że masz przed sobą człowieka, takiego jak ty - każdy kiedyś zrobił coś głupiego, popełnił jakiś błąd, zrobił coś, z czego niekoniecznie jest dumny. U ciebie było to coś (przypomnij coś sobie), a u niej to, o czym c***owiedziała. Ty ją kochasz, ona ciebie, wasze błędy były dawno temu, teraz się nie liczą, więc bilans na zero. Dbaj o waszą przyszłość i nie zadręczaj się sprawami, które nie mają wielkiego znaczenia, i których i tak juz nie zmienisz.

Gość qqqqqqqq 111
mama tak samo dlatego nie pozwalam robic sobie minety bo mnie to brzydzi i tez sobie za duzo wyobrazam /

Gość gość
Może to dlatego, ze mam małe doświadczenie w takich sprawach. gdybym miał kilka partnerek i dużo eksperymentów za sobą to bym pewnie tak tego ie przeżywał.

Gość qqqqqqqq 111
no to wlasnie tez moj przypadek :p on jest moim pierwszym !

Gość gość
a Ty jego?

Gość qqqqqqqq 111
nie on niestety spal przede mna z 4 kobietami : 3 zwiazki plus jendonocna przygoda

Gość gość
A robił minety zlizywał soczki, lizał dupki? czy tylko sex?

Gość qqqqqqqq 111
ciekawie zadane pytanie :p sex oralny to tez seks :p tak robil minety co do innych spraw to nie

Gość gość
No ale oralny, bezwaginalny :) Myślisz, ze mineta = lodowi z połykiem? kto ma gorzej ja czy Ty?

Gość qqqqqqqq 111
mysle ze takich rzeczy sie nie da porownac, chyba ja mam gorzej bo twoja zostala namowiona/zmuszona a moj to robil z przyjemnosc**** 2 tyg zwiazku wiec pewnie nawet nie z milosci !

Gość gość
Co gorsze lodzik czy minetka???Oj dzieciaczki dajcie sobie najlepiej spokój z seksem.Seks jest dla dorosłych ludzi.

Gość gość
Moja zrobiła to bo była bardzo zakochana i myslała, że tak musi być. Szkoda mi jej bo to pewnie zrobiło jej troche gruzu w głowie, ale z 2 strony jestm obrzydzony tym faktem który zaistniał. O porónianie chodzi mi nie na podłożu emocjonalnym tylko na fizycznym. Czy sądzisz ze mineta = lodzikowi z połykiem czy raczej bez?

Gość qqqqqqqq 111
raczej z bo w sumie facet tez lyka te jak to nazwyaja "soczki"

Gość gość
Stary ona poprostu lubi ciągnać druta z finałem w ustach, nie bedzie z toba za długo gdy nie bedziesz jej umiał zaspokoic. Poprostu przestań pisać o głupotach tylko jedz do niej i zerznij ja az bedzie prosiła żebys przestał.

Gość gość
Sam nie wiem czy lubi do końca. Bo mi np nie chce do końca i mowi, ze tamto to była trauma dla niej.

Gość gość
Lubi, lubi mi zrobiła ostatnio do końca, jeszcze nawet oblizała wszystkie paluszki.

Gość gość
no widzisz:D to miło.