Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do facetów

Polecane posty

Gość gość

czy naprawdę lubicie ciągle "gonić króliczka"? a kiedy dziewczyna jest wam wierna, mówi często, że kocha to zaczynacie się nudzić? jak to jest?

Gość gość
trudno mi powiedziec. jesli mialbym mloda, ladna, wierna i kochajaca dziewczyne to pewnie po jakims czasie szukalbym wrazen z inna. to tak jak z samochodem - co z tego ze mam z******ty, jak inny moze byc jeszcze lepszy. meski punkt widzenia.

Gość gość
Jak się kocha kobietę to nie szuka się innych na boku.

Gość nie1 facet na kafe
nie prawda :)

Gość gość
haha,rzeczywiscie porownanie kobiety do samochodu.:DTaki tok myslenia maja gowniarze,ktorzy mysla tylko zeby sie pochwalic przy kumplach:D.Facet,ktory juz cos w zyciu przezyl,bedzie szanowal ten zwiazek:p

bo jak się goni króliczka,to króliczek ładnie wygląda. Dba o siebie,maluje się i wogóle. A jak już króliczek jest złapany i siedzi w klatce,przestaje dbać o siebie,ubierać,malować i wygląda jak stara wylniała królica.

Gość gość
naiwna jesteś jeśli myślisz, że "dojrzały mężczyzna" (i nie mam tu na myśli wieku) patrzy na coś więcej niż na wygląd w dużej skali :D przecież 99% nie związałoby się na stałe z jakims pasztetem

Gość gość
ha ha Arecki,znow swoje madrosci:D,to sie tyczy facetow tez.Przed jestescie sexowni,zadbani,a po.....rosna wam brzuszyska,zapominacie o dezodorancie,niekiedy nawet o myciu,i najlepiej sie czujecie w fotelu z browarem.Nie ma juz wypadow spontanicznych,o nudzie w sypialni nie wspomne:p

ależ oczypiscie że to również dotyczy facetów. Masz rację że tak często bywa. Wina leży po obu stronach