Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka gosc

propozycja pracy jako opiekunka w ciazy

Polecane posty

Gość autorka gosc

witam, dostalam dzisiaj propozycje pracy jako opiekunka dzieci w wieku 6 i 4 lata ( odbieranie ze szkoly oraz przedszkola) i zajmowanie sie domem, jestem w 15 tc ciaza przebiega bezobjawowo oraz prawidlowo... Siedzenie bezczynnie w domu jest straszne zastanawiam sie nad przyjeciem tej pracy , prosze by ktos mi doradzil

Gość autorka gosc
nikt mi nie doradzi ? co prawda mam pieniadze odlozone w tej chwili nie mam zadnego zatrudnienia partner pracuje za granica, opiekowalam sie dziecmi od noworodka po 7 letnie dzieciaczki, chciala bym przyjac ta prace wiecej pieniedzy zawsze sie przyda i czas mi szybciej zleci

Gość gość
mysle ze moglabys przyjac ta prace, skonsultuj sie z lekarzem jeszcze i ustal z rodzicami tego dziecka/dzieci czy w razie komplikacji moglabys po prostu sie nie pojawic bo to na pewno jakies obciazenie.

Gość autorka gosc
jak rozmawialam z lekarzem mowila ze nie ma problemu jezeli mam sily i czuje sie dobrze to moge "wszystko"

Gość gość
no jasne ciaza to nie choroba, tylko uwazaj na siebie, w dzisiejszych czasach kazdy grosz sie przyda, przynajmniej nikt ci nie wypomni ze siedzisz w domu i nic nie robisz, bo i tacy sie zdazaja ;/

Gość autorka gosc
oj zdazaja sie tacy ludzie... jutro oddzwonie umowie sie na spotkanie i przyjme ta prace :)

Gość gość
no pewnie! zycze powodzenia :)