Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

efekty

Polecane posty

Gość gość

Witam ! ;) Czy któraś z was używa lub używała wcierki Jantar? Ciekawa jestem czy faktycznie daje efekty, słyszałam że włosy niby rosną nawet ok. 3cm miesięcznie. Zastanawiam się czy naprawdę tak się dzieje. Sama zaczęłam ją stosować kilka dni temu

Gość miss fashionistka
Stosowałam miesiąc bo na tyle wystarczyła, codziennie raz dziennie, Co zauważyłam: przetłuszczał włosy i to bardziej. Nowe włoski. Włosy odżywione. Nie wiem czy urosły więcej niż zazwyczaj. Na porost włosów najlepsze wg mnie jest picie drożdży, wtedy faktycznie włosy rosna bardzo szybko. Nawet 3 cm.

Gość gość
tak ja uzywam tej wcierki, koncze 2 tydzien kuracji jantarem i musze przyznac, ze po pierwszym tygodniu mialam przyrost 2cm prawie, moze to sie wydac nieprawdopodobne, ale rzeczywiscie tak jest. ładnie pachnie. nie jest super wydajna ale jak na 3 tyg wystraczy na pewno. nie prztluszcza skory, zageszcza wlosy, lepiej sie uladaja sa gladkie i lsniace, zapobiega tez przetluszczaniu sie wlosow. czytalam ze problemem jest aplikator ale chyba nikt nie wpadl na to jak powinno sie go prawidlowo uzywac, wydaje mi sie ze znalazlam dobry sposob. jest tez tania wiec na plus. polecam

Gość gość
mi również włosów nie przetłuszcza, stosuję ją od 5 dni i zauważyłam że właśnie również wydają się być gęstsze , ciekawa jestem takich faktycznych efektów jak już pisałam, poniewaz niestety obcięłam włosy niedawno, ( mam boba) i strasznie chcę mieć długie włosy, bardzo żałuje ścięcia. Dodam, że włosy rosną mi baaaardzo wolno.

Gość gość
mi tez wlosy rosna bardzo wolno, w poniedzialek 11 zaczelam kuracje a w srode 20 zrobilam zdjecie po (11 tez zrobilam zeby miec jakies porownanie) wlosy siegaly przed stanik, teraz na niego wchodzą, tak jak mowilam koncze 2 tydzien kuracji. zobaczymy co bedzie po 3 tygodniach licze na jeszcze dluzsze wlosy. uwazam ze trzeba byc systematycznym i wcierac ja w cala skore glowy robiac przy tym masaz zeby pbudzic cebulki i na pewno beda efekty.

Gość gość
Z tego co piszesz to opłaca się wcierać to cudo ;) Jakie ilości wsmarowujesz w głowę? Ja dajętego dość dużo ( tak mi się wydaje) mając nadzieję, że lepiej zadziała hehe :) Przy tym rowniez robie masaz glowy ;)

Gość gość
ja dziele wlosy na sekcje. robie przedzialek na srodek i tam aplikuje okolo lyzeczki, pozniej po bokach rowniez taka sama ilosc i z tyłu glowy nieco wiecej i staram sie rozprowadzić dokladnie.

Gość gość
Używałam, ale wielkich efektów nie było :) ja przelałam to do butelki z psikaczem, atomizerem, i psikałam na skórę głowy i wcierałam. Lepsze efekty miałam po kapsułkach placent activ, z firmy mil mil bodajże - włosy mi urosły 3,5-4 cm w miesiąc :)

Gość gość
mi urosły około 2cm po tygodniu, to dopiero szlenstwo. nigdy bym nie przypuszzcala ze tak sie stanie, sama w to ledwo wierze. ja aplikuje go w taki sposob, ze najpierw wstrzasam buteleczka zeby wszystkie skladniki sie wymieszaly porzadnie, otwieram buteleczkę, dziele wlosy na czesci, sekcje, odwracam buteleczke do gory dnem i deliktnie nią potrząsam, kierujac na przedzialek, przy samej skórze, wtedy z tej dziurki wydobywaja sie krople i każde jedno potrząsniecie wyrzuca z butelki okolo 2 duze krople co pozwala w ten sposob dokladnie zaaplikowac produkt bez utraty go poprzez np nakladanie najpierw na dlonie pozniej na glowe. czytalam tez o pobieraniu płynu strzykawka ale ja wole jednak z buteleczki. polecam, to naprawde dziala!