Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maślana Panienka

Za tydzien rozpoczynam głodowke Kto sie przyłącza

Polecane posty

Gość Maślana Panienka

Witajcie. Od dłuższego czasu zbierałam się na to aby rozpocząć głodówkę. Przestudiowałam książki, artykuły oraz zebrałam opinie ludzi, którzy robili głodówkę...i jestem zdeterminowana oczyścić swój organizm, zgubić zbędne kilogramy i przywrócić organizmowi dobry stan oraz energię. Zaczynam przygotowania do głodówki, którą mam zamiar zacząć za tydzień, 7 grudnia. Od jakiegoś czasu już wprowadzałam co rusz jakieś zmiany na lepsze w moim odzywianiu, trochę zwiększyłam wysiłęk fizyczny.... Teraz POSTANOWIŁAM ZROBIĆ LECZNICZĄ GŁODÓWKĘ. Przygotowanie powinno wyglądac tak: - zwiększyć aktywność fizyczną, gdyż usprawnia to działanie różnych układów i sprzyja odtruwaniu, - ograniczyć pokarmy bogate w tłuszcz i białko, jak również pokarmy ciężkostrawne a jeść więcej warzyw i owoców, - nie słodzić napojów, - zrezygnować z napojów alkoholowych, kawy oraz herbaty i zastąpić je naparami ziołowymi, - jeść produkty dobrze połączone, czyli warzywa z razowym pieczywem, ziemniakami w mundurkach lub kaszą, - na śniadanie najlepiej jeść płatki owsiane, kaszę jaglaną lub kukurydzianą z dodatkiem suszonych owoców, - kolację jeść najlepiej do 17:00 składającą się najlepiej z warzyw i owoców, pożywienie należy starannie żuć, - na dzień przed rozpoczęciem głodówki dobrze jest zrobić lewatywę. Czy są jacyś chętni? Razem raźniej, możemy się tu wspierać i podtrzymywać swoją determinację.

Gość gość
Mam ci wyliczyć ile durnot robisz na raz czy sama to wiesz?

Gość gość
Przywrócić energię dzięki głodówce? Powodzenia.

Gość gość
Oczywiście ,ze dzieki głodówce,mozna osiagnac bardzo wiele pozytecznych efektów w organizmie,energia to tylko jedna z wielu