Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent pod choinkę dla dziewczynek

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, Mam prośbę o kilka niebanalnych podpowiedzi. Mam dwie siostrzenice, super dziewczynki, 6 i 3 lata. Zbliżają się święta, a ja nie mam pomysłu na fajne prezenty. Ubrania ich nie ucieszą, zresztą trudno byłoby mi trafić w rozmiar. Zabawek mają dużo, więc nie chcę kupować kolejnych lalek lub pluszaków, które pójdą w kąt po jednym dniu. Różne grające i piszczące rzeczy też odpadają, bo mam na względzie zdrowie psychiczne i cierpliwość mojej siostry. Macie jakieś pomysły?

Gość gość
Ksiazeczki dostosowane dl wieku kazdej, albo jakies kreatywne zestawy do rysowania czy malowanis. Ciastolina, gry planszowe, itp. Najpeosciej orzejsc sie do hipermarketu i tam spokojnie poptarzec, pomysl sam sie znajdzie

Gość gość
Ciastolina, puzzle, ksiazeczki, nalepki, wycinanki, koraliki do robienia branzoletek... mowie wg siebie, moja corka uwielbia wszelkie prace manualne :)

Gość gość
Kup im po ciekawej ksiazce, plus gra wspolna dla obu aby mogly razem grac (np twister, guess who itd)

Gość gość
domek dla lalek, klocki np lego duplo czy lego friends, ciastolina, gry planszowe puzzle, ksiazki,

Gość nasteczka1987
wyrzutnia nerf to chyba nie dla dziewczynek??? dziewczynki u mnie, 4 i 6 lat, pisaly liscik do mikołaja no i niestety barbie sie tam znalazła (pisały na listdomikolaja.pl) ale oprócz tego książke im kupie i po pamiętniku, żeby zaczęły pisać już, nie ma lepszej pamiatki z dzieciństwa niż własnie pamiętnik pełen wpisów :')