Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moje menu wporządku przy redukcji

Polecane posty

Gość gość

śniadanie: jajecznica z 2 jajek z plasterkiem szynki, szczypiorek bez chleba obiad: łosoś pieczony 200 g, surówka podwieczorek: gruszka kolacja: tuńczyk z warzywami ? czy jedząć w ten sposob mam szanse schudnąc?

Gość gość
A liczyłaś, ile to kalorii? Mnie wyszło ok. 1100 kcal. Trochę mało, ale to, ile powinnaś jeść zależy od Twojego zapotrzebowania liczonego m.in. wg masy ciała i aktywności fizycznej. Za to na pewno jest tu za dużo białka - mniej więcej tyle, ile węglowodanów, co nie powinno mieć miejsca w dobrze zbilansowanej diecie.

Gość gość
wlasnie celowo wprowadzilam wiecej bialek poniewaz na zwyklej diecie już nie chudne:( odchudzam się od sieprnia na deicie ŻP także chcialam wprowadzić jakąś zmiane

Gość gość
Powinnaś najpierw obliczyć swoje zapotrzebowanie kaloryczne, w sieci są strony z kalkulatorami. Podobnie można obliczyć zapotrzebowanie na węglowodany, białka i tłuszcze. Być może nie chudniesz właśnie dlatego, że jesz za mało i spowolniłaś sobie przemianę materii.

Gość Olcia Dubicka
Wygląda bardziej jak głodówka i tak mało białka i musi się znaleźć w każdym posiłku. Sama gruszka na podwieczorek to za mało ;/ Mi kobieta u której zajmuję się dziećmi poleciła preparaty odchudzające Forever Slim, nabyłam od niej pierwsze pojemnik w prezencie a też można je znaleźć na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w zniżonej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I takim sposobem po miesiącu pozbyłam się 9 pierwszych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z maluchami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez GIS. A w tych tylko naturalne składniki co zarazem nasila bezpieczeństwo