Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zakochuja sie faceci a jak kobiety

Polecane posty

Gość gość

? co dla jednych i dla drugich liczy sie w potencjalnym partnerze? wygląd, charakter, osobowość, inteligencja, poczucie humoru? jak to sie rozklada u mężczyzn a jak u płc**przeciwnej?

Gość Bonnie Clark
szukasz schematow? Od Kazzdych Regul sa Wyjatki

Gość gość
powiedzmy ze chodzi o schematy, chociaż jak pytam facetów to raczej ich odpowiedzi sa takie same (wyglad, charakter, poglady). Może znajdzie sie ktos niestandardowy.

Gość gość
c** c*p

Gość gość
a jakie sa poglądy mężczyzna których pytasz? mężczyźni zakochują się szybciej, często odrazu, bardziej patrzą na wygląd,

Gość brzydulina
Przedstawię Ci jak wygląda to według mnie: Faceci: 1. "ale fajna d*pa" 2. "to miłość mojego życia!" (co z tego, że jest głupia jak but) Kobiety: 1. "niezłe ciasteczko" 2. "zagadam do niego i sprawdzę czy jest fajny" 3. "kompletny brak inteligencji, niech się goni" Obie płci na pierwszym miejscu stawiają wygląd :)

Gość nie1 facet na kafe
ale to nie ulega zadnej watpliwosci. co mi po bardzo inteligentnej dziewczynie, jak bylaby pasztetem. musi byc ladna (oczywiscie wg mnie, a gust mam dobry :D) bo to wyglad jest nr 1.

Gość gość
z tym wygladem faceta u kobiet to sie nie zgodze, mam pare kolezanek ktorych faceci nie sa przystojni, ba nawet maja problemy z cera przez co wygladaja troche odpychajaca (jak dla mnie :P), a jednak znaleźli ładne dziewczyny, za to nigdy nie widziałam brzydkiej dziewczyny z chłopakiem (nawet brzydkim), jak dla mnie to moj potencjalny musi sie ze mna dobrze rozumiec, nie wiem jak to okreslic, podobny sposob bycia, poglady, poczucie humoru, podobna logika, chyba to się dla mnie liczy przede wszystkim

Gość gość
Dla mnie wygląd odpowiada za to czy kobieta jest atrakcyjna czy nie, zaś inteligencja, osobowość, charakter traktuje jako atrakcyjność człowieka z którym chce sie związać, takze wygląd jest bardzo ważny, ale na pewno nie kluczowy. Do tego może nadmienie ze podobają mnie się dziewczyny które zbytnim zainteresowaniem sie nie cieszą - skromne szare myszki w sfeterkach i okularkach ;)

Gość gość
uważaj, bo skromne szare myszki w sWeterkach i okularkach przeważnie są dość oczytane i inteligentne, mózg się u nich liczy .....także.

Gość brzydulina
I bogu dzięki są różne gusta, każdy jest piękny dla kogoś (no, prawie każdy)

Gość ioioilll
każdy jest piękny dla kogoś ....albo brzydki dla wszystkich....

Gość gość
często skromna nieśmiała dziewczyna w okularkach jest śliczną zgrabną laleczką tylko jej nie widać a często brzydkie odszykowane ubrane w wyzywające minówy, rajstopy siatki , takie co każdemu pałe zrobią na zapleczu to je widać i maja dużo chetnych więc to skomplikowana sprawa

Gość brzydulina
nie wiem od czego to zależy, znam pare lasek obiektywnie brzydkich, a mimo to mają facetów obiektywnie przystojnych.

gość często skromna nieśmiała dziewczyna w okularkach jest śliczną zgrabną laleczką tylko jej nie widać Dobrze gościu kumasz , dobrze .

Gość ioioilll
to chyba nie są takie brzydkie skoro kogoś znalazły, mogą być co najmniej przeciętne

Gość gość
kobiety często po zamianie paru słów z facetem są w stanie określić czy "się nadaje czy sie nie nadaje" czyli umiejetnosc zagadania i poprowadzenia rozmowy jest wazna rzecza dla kobiet

Gość brzydulina
uwierz mi, że TE dziewczyny są naprawdę brzydkie. Albo faceci mają kompletnie inny gust niż kobiety. Sama nie mogę tego zrozumieć.

Gość gość
dla mnie facet musi mieć osobowość i podobne zainteresowania do moich, pasje

Gość gość
ja ostatni mam faze na mlodszych ode mnie facetow. cale szczescie nie jestem az tak stara zeby zaden mnie nie chcial :P

Gość gość
dupa cycki i te sprawy heheh

Gość gość
hehe