Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RANY ODBYTU POMOCY

Polecane posty

Gość maloooooooooooo
no skora tak od niczego sie nie rozchodzi sama...to moze przytyłas ostatnio?

Gość gość
Autorce nic nie jest' pisze bo pisze, kazda teoria na pewno nie dotyczy jej wiec daj cie spokoj

Gość gość
Mówiłem ze ma nerwice,bo na wszystko odpowiada ze nie,ale zatwardzenia nie ma olejek rycynowy pije wiec bedzie zyła

Gość gość
bo jak na razie nie dotyczy, bo także nie przytyłam

Gość gość
rycynowy troll juz jest zaraz bedzie o sodzie wzmianka i o jednosci

Gość gość
maścią na grzybice sie posmaruj sa bez recepty do kupienia

Gość gość
Kobieto i to ze na pewno partner cie nie zdradza wiesz napewno dokladnie-powodzenia, w zyciu niczego nie badz taka pewna

Gość gość
Zdradza ja partner napewno,ale i tak sie nie przyzna,bo głupio

Gość gość
nie bede sie tlumaczyc na jakiej podstawie jestem pewna, ale jestem a to,ze faceci zdradzaja to norma tak wogole wiec to wykluczam

Gość gość
widzisz pytaj dalej zamiast isc do lekarza dowiesz sie ze masz raka i ze cie maz zdradza!

Gość gość
ale ja wykluczam* mialo byc

Gość gość
moim skromnym zdaniem masz grzybice, mialam to samo tu masz kawalek artukułu, na podstawie, ktorego ja zdiagnozowalam co mi dolega a lekarz potwierdził............................. ................. .Podstawowym objawem zgłaszanym przez chorych jest swędzenie (świąd) okolicy o***tu. Nasilenie świądu bywa w jednych przypadkach łagodne, w innych zaś świąd przybiera tak g***towny charakter, że staje się trudny do zniesienia. Uczucie swędzenia, palenia czy też pieczenia uniemożliwia choremu niejednokrotnie pracę, wypoczynek oraz sen i może być przyczyną rozwoju ciężkich zaburzeń emocjonalnych. Dolegliwości zwykle nasilają się w nocy i występują częściej latem niż zimą Ponieważ chorzy zwykle nie mogą powstrzymać się od drapania swędzącej okolicy, skóra wokół o***tu staje się w okresie nasilenia objawów zaczerwieniona, przekrwiona, pogrubiała, nierówna lub sącząca............................................................. powiklania Mechaniczne uszkodzenie skóry w wyniku ciągłego drapania, mogące prowadzić do rozwoju zakażenia bakteryjnego W przypadkach przewlekłych postępujące grubienie i twardnienie skóry wokół o***tu

Gość gość
To artykól o zakarzeniu bakteryjnym a nie grzybiczym,a ja juz w pierwszej wypowiedzi napisałem,ze sa dwie ewentualności albo nerwica albo pasozyty i tego sie trzymajmy

Gość gość
tak, ale lekarz na podstawie tych objawow stwierdzil grzybice nie zadne hemoroidy, pasozyty czy zdrade przez faceta:D

Gość gość
A grzyby to nie pasozyty,moze co???lekarz lekarzem a my Tu Cie na czynniki pierwsze rozłozylismy,wiec wiemy lepiej co i jak :D

Gość gość
tak na już żeby sobie pomóc , zaparz rumianek /działa ściągająco/ zaparz kilka torebek w małej ilości wody , zrób hmm tampon z waty i przyłóż między pośladki , żeby dotykał odb*tu , tak co jakiś czas zmieniaj ten tampon , skończy się okres to do lekarza , wyjścia innego nie masz , domowymi sposobami to czasem zaszkodzić sobie można a nie pomóc

Gość gość
gościu mONdry nie o tego typu pasożytach pisały ...

Gość gość
Nie no nie przesadzaj tylko domowymi sposobami moze sobie pomóc,o zaszkodzeniu nie ma mowy

Gość gość
01.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość gościu mONdry nie o tego typu pasożytach pisały ... Pasozyt to pasozyt,grzyb jak najbardziej pasozyt,wiec co nie takiego typu??a jakiego bys chciała typu???tasiemca uzbrojonego?? :D

Gość gość
18:36] [zgłoś do usunięcia] gość Nie no nie przesadzaj tylko domowymi sposobami moze sobie pomóc,o zaszkodzeniu nie ma mowy x x a wierz mi,ze mozna, ja tak zwlekalam z pojsciem do lekarza, sama kupowalam, co wyczytalam,ze niby pomaga, dostalam mega uczulenia,ze mi za przeproszeniem c**ka spuchła:D

Gość gość
gość 18:36] [zgłoś do usunięcia] gość Nie no nie przesadzaj tylko domowymi sposobami moze sobie pomóc,o zaszkodzeniu nie ma mowy x x a wierz mi,ze mozna, ja tak zwlekalam z pojsciem do lekarza, sama kupowalam, co wyczytalam,ze niby pomaga, dostalam mega uczulenia,ze mi za przeproszeniem c**ka spuchła A no bo tez trzeba myslec troszke:)to i c**ka by Ci nie nabrzmiała :D

Gość gość
no wiesz...zaufalam internetowi:D mialo pomoc a wyszlo jak zawsze:D

Gość gość
dla mnie to masz świąd o***tu ale ja lekarzem nie jestem i stad te rany(od drapania)

Gość gość
01.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość no wiesz...zaufalam internetowi mialo pomoc a wyszlo jak zawsze Nie prawda,musisz ufac zawsze sobie a internet to tylko narzedzie solidne,ale narzedzie

Gość gość
01.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość To artykól o zakarzeniu bakteryjnym a nie grzybiczym,a ja juz w pierwszej wypowiedzi napisałem,ze sa dwie ewentualności albo nerwica albo pasozyty i tego sie trzymajmy Straszny analfabetyzm na tym forum

Gość gość
Brakiem analfabetyzmu sie nie wyleczysz a madrościa tak,wiec nie zbaczajmy z istoty tematu,

Gość gość
Jak to ludziom łątwo przychodzi pisanie o wszystkim ,tylko nie na konkretny temat

Gość gość
bo tak zawsze jest jak półmózgi nie maja nic do napisania:D to pisza o byle czym aby pisac

Gość gość
Tylko po co tu wchodza??te pólmuzgi,skoro nie maja nic madrego do napisania na temat,hmmm

Gość gość
...jak ci łzy lecą gdy drapiesz to mósisz iść do okólisty