Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyś_było_inaczej

Zdrada

Polecane posty

Gość kiedyś_było_inaczej

... nie wybaczyłam. Zdradził mnie w moje urodziny po pijaku z moją przyjaciółką. Zerwałam z nimi kontakt. Miesiąc temu ONA wyszła za mąż. On dalej jest sam. Minęło 5 lat... Ja mam za sobą któryś nieudany związek... i cały czas żal do niego... Nie radzę sobię... wolałabym umrzeć :((

Gość gość
moj tez mnie zdzadzil z przyjaciolka, ale wybaczylam mu, bo wiem ze ta suka go omotala..

Gość gość
współczuje :( nie wiem skąd sie biorą tacy k****arze,dlaczego to robią,czemu sie nie powstrzymają. nie ma tłumaczenia moim zdaniem że "ta suka go omotała" gdyby nie chciał tego,to by sie jej nie dał

Gość gość
oczywiscie a on taki biedny sierotka i c**ka ze sie dal omotac zlej i podlej dziewczynie- a ona to samo zlo wcielone zyj w mzonakach dalej do czasu...

Gość gość
a ile lat razem byliście? skoro jest dalej sam pewnie i on żałuje i nie znalazl sobie juz nikogo lepszego od Ciebie

Gość gość
byliśmy razem 3 lata ... co więcej. miał się mi oświadczyć tego wieczoru... dostałam później ten pierścionek na "pamiątkę..." pojechał po nią... bo nie miała jak się dostać do mnie, na "posiady." - bo byłam w żałobie, miesiac po śmierci Taty...

Gość kiedys_bylo_inaczej
przegrałam życie.... Zmarł mój ukochany Tato, miesiąc później... straciłam ukochanego i przyjaciółkę... :(

Gość gość
ale przesrane :O aż cięzko w to uwierzyć.. to jeszcze większa podłość,zdradzićkogoś w takiej sytuacji i to w dzień w którym miał sie oświadczać? nic z tego nie rozumiem.. no i czemu był pijany,oświadczać sie powinno na trzeźwo co do ojca to nikt Ci go nie zwróci,ale faceta może znajdziesz lepszego

Gość gość
i jeszcze po nią pojechał..po pijaku? czy pił razem z nią to sie kupy nie trzyma moim zdaniem wolałabym,żeby to było prowo

Gość kiedys_bylo_inaczej
No... pojechał po moja "przyjaciółkę..." musieli poczekać aż jej ojczym wróci z pracy... podobno nie miała kluczy... no i poczęstowała go drinkiem.. a podobno był zestresowany ... heh :( myślałam o tym setki razy.... i do dzisiaj nie umiem sobie z tym poradzić :( mam taki żal do samej siebie :(

Gość gość
po jednym drinku nie mógł być pijany.Musiałaby mu czegośdosypać. Dlaczego masz żal do siebie? do nich to rozumiem,ale do siebie? nie byłaś niczemu winna i dobrze że zerwałaś z bydlakiem

Gość kiedys_bylo_inaczej
niestety. to nie prowo. to tylko historia mojego zmarnowanego życia... a później było już tylko gorzej...

Gość kiedys_bylo_inaczej
nie mogę go zapomnieć... :( czemu to takie trudne... w kwietniu minie 5 lat...

Gość gość
jakie zmarnowane życie, jesteś durna, powinnaś się cieszyć że los dał c***oznać prawdziwe oblicze twojego faceta, podziękuj koleżance że wybawiła cie od takiego dupka który potrafi zdradzić w dzień zaręczyn, głowa do góry poszuka faceta i żyj normalnie

Gość gość
nie wiem czemu,ja nigdy nie byłam w związku i powiem szczerze,że sie boje,jak sie naslucham o zdradach i innych takich,jestem słaba psychicznie i znosiłabym to wszystko pewnie jeszcze gorzej niż Ty :( nie wiem jak C***omóc,pozostaje mieć nadzieje,ze sie jeszcze zakochasz,tym razem szczęśliwie... on nie był wcale wyjątkowy,to pospolity k****arz,a nawet gorzej,zdrada jaką opisałaś jest wyjątkowo podła.