Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymieńcie odpychajace cechy charakteru facetów

Polecane posty

Gość gość

Jakie typy facetów was irytują i wkurzają?

brak dbałości o higienę, skąpstwo, przerośnięte ego, zbytnia dominacja, c***owatość, chamstwo, nadmierny materializm

Gość gość
złośliwość i fochy

Gość gość
najbardziej irytują i odpychają mnie prawiczki

Gość gość
nie mogłabym być z facetem który przesiaduje przed kompem

Gość gość
co w tym złego ze facet jest spokojniejszy niż reszta? Niestety od razu dostaje nalepki c***a, c**a nieudacznik przymuł czy to jest fair? dlaczego kobiety nienawidzą spokojnych facetów?

Gość Dawid Mxxxxxxxxx
ta, bo ty w ogole nie siedzisz przed kompem :D

Gość gość
chyba nic nie dopiszę, bo wszystkie najgorsze cechy zostały już wymienione - czyli brak dbałości o higienę, skąpstwo, ale też głupota, jak facet nie ma wiedzy do zaimponowania kobiecie, jak się nie zna na tym co facet powinien, lenistwo, niezdecydowanie ,chamstwo, agresja

Gość gość
chamstwo, głupota, nieuczciwosc, zarozumiałośc, tchórzostwo,

Gość Dawid Mxxxxxxxxx
a na czym facet powinien sie znac wedlug madrej kafeterianki? przeciez mamy rownouprawnienie

Gość gość
A ja dodam do tego tzw. lenistwo umysłowe, znam takiego gościa który jest inteligenty (ma wyższe wykształcenie) i czasami naprawdę coś fajnego powie, ale ma też chwile gdy ewidentnie nie chce mu się myśleć popełnia straszne gafy najczęściej w towarzystwie

gość co w tym złego ze facet jest spokojniejszy niż reszta? Niestety od razu dostaje nalepki c***a, c**a nieudacznik przymuł czy to jest fair? dlaczego kobiety nienawidzą spokojnych facetów?>> czy to do mnie? absolutnie nie uważam że bycie spokojnym dyskwalifikuje faceta! chodzi mi o taką c/i/o/t/o/w/a/t/o/ś/ć czyli spedalnie (mam na myśli facetów hetero), chodzenie w legginsach i bycie taką męską panienką, kumasz? :)

Musi mieć pasje. Musi mieć swoje zainteresowania, o których opowie, pokaże... Którymi będzie umiał zainteresować. Nie musi być alfa i omega. Ale kompletna porażka jest stworzenie, które nie potrafi skleic zdania złożonego, albo zamiast przecinka wtrąca przekleństwa.

Hmmm... Nie wiem, czy koleżanki się ze mną zgodzą, ale jeśli będzie umiał to sensownie wytłumaczyć, to niech sobie będzie :)

Gość Dawid Mxxxxxxxxx
pulchny a niech sobie pije i podrywa inne, wazne zeby nie siedzial na babskim forum :D

rokokowa panna - nie musi być alfa i omega (racja wystarczy alfa..samiec alfa) pulchny - nie piszemy o lataniu za babami, bo to oczywiste, choć i tak 99% facetów lata za innymi babami

Gość gość
Wenezółela jesteś niezrównoważona psychicznie, żeby nie powiedzieć głupia jak psia dupa, cechy które wymieniłaś są przeciwieństwami, nie można twierdzić że obydwie są odpychające i jednocześnie mieć o to pretensje, zdecyduj się idiotko :D

Fajnie że nie możecie mnie opluć ale TO FORUM JUŻ DAWNO NIE JEST BABSKIE i chyba nigdy nie było.🌼

Gość gość
każdy facet ale nie stąd nie gustuje w odmóżdżonych babach, zapomnij o facecie, kiście się w swoim babski soku, pocierajcie c****i, bądźcie szczęśliwe bez obleśnych facetów :P

Gość gość
Mnie irytuje ogólnie chamstwo - rzucanie przekleństwami co drugie słowo, brak szacunku w stosunku do innych, a już szczególnie do kobiet, plucie na ulicy (!), bałaganiarstwo- porzucanie skarpetek, gaci i innych części garderoby tam, gdzie się rozbierają, nie zmywanie po sobie, popisywanie się przed kumplami, a już najbardziej wymyslanie- kogo to oni nie przelecieli, zbyt częste zakrapiane wypady z kumplami gdy są w związku, egoizm, agresja i pewnie jeszcze kilka innych :P Na pocieszenie powiem Panowie, że my kobiety też nie jesteśmy idealne :)

Gość gość
palenie papierosów, nadużywanie alkoholu, patrzenie na kobietę jak na przedmiot do seksu a nie człowieka i wiele innych

Nie znam nikogo z kafe osobiście, wiec może nie mam pełnego obrazu. Jednak jestem daleka od wpychania ludzi w stereotypy i ciasne ramy. Moze i zastanawiajace, czego tu faceci szukaja, ale z drugiej strony, sama udzielała się kiedyś w typowo męskim forum i nie jestem babo-chlopem. Od kafeteryjnego bywalcami gorszy jest głupek i prostak. Chociaż równie dobrze głupek i prostak może siedzieć na kafe.

Gość gość
A i jeszcze nieuczciwość, prawie wszyscy faceci, z którymi bylam coś ukrywali, bądź okłamywali mnie, na szczęście żaden nie miał problemów z higieną, co jak widzę, jest częstą przypadłością :P

Gość gość
Boli je i znieść tego nie mogą że nawet gdyby połączyły razem równolegle wszystkie swoje móżdżki, to wystarczy że wejdzie tu jeden przygłup typu 22 całkiem odmóżdżony to i tak jego pierdnięcie podczas snu jest mądrzejsze niż ich wypociny tworzone w kupie :D

Pół godziny i już dwie strony:)rokokowa nie ma czegoś takiego jak babskie i meskie forum:)To nie kibel;)­No dobra a jakie cechy charakteru (palenie papierosów i picie nie sa cechami charakteru) was przyciągają w takim razie?Tera bedzie ubaw:D