Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymieńcie odpychajace cechy charakteru facetów

Polecane posty

Gość typowa kafeterianka
yyyy, musi być przystojny, mieć ponad 180 cm wzrostu, wysportowany, zaradny, wierny, inteligentny, z pasją, oddany, kulturalny, szarmancki, szczodry :):classic_cool:

Gość gość
ShereKhan nie zadawaj takich trudnych pytań, wykluczyły wszystkie cechy więc mogą teraz wpaść w jakieś zapętlenie, przegrzać procesorki i zejść nagle :P

Gość Tfu
Szczerze powiedziawszy, wolałabym być grubym i niechlujnym nerdem niż reprezentować poziom intelektualny "kobietek" z kafeterii.

Babskie-meskie, odnosiłam się do wypowiedzi jednej forumowiczki. Jak juz pisała wczesniej, odpychają mnie prostacy i glupole. I nie tylko o mężczyzn tu chodzi. Głupich ludzi nie lubię.

Gość gość
-zarozumiałość -chamstwo, zgrywanie samca alfa, cwaniaczka -patrzenie na innych z góry, uważanie się za kogoś lepszego, wybujałe ego -przekleństwa i nadmierne picie Umówiłam się na randkę z facetem, 30min ubliżał swojej byłej, resztę dawał mi do zrozumienia jaki mnie zaszczyt kopnął, że się zgodził ze mną spotkać. Oczywiście ja byłam gorsza i nie zasługiwałam za jaśnie księcia...skrytykował kilka razy, nie spotkałam się z nim więcej. Zgadnijcie komu ubliżał na następnej randce innej dziewczynie ;) ( mojej znajomej)

Gość gość
Ja odpowiem ja, musi mieć 195 cm wzrostu i pytonga minimum 20 cm, zarabiać 15 tyś miesięcznie, być bezgranicznie tolerancyjny, reszta jest nieważna :-)

Mieścisz się ale nie masz się czego bać ,no chyba że front zmienisz .

Brocząca na uboczu mam mnóstwo problemów ale akurat nie związanych z twoją osoba więc raczej nie możesz pomóc mi ich rozwiązać:)

Co pociąga? Ciekawy facet, który umie przedstawić swoja pasje. Taki, który potrafi mnie sobą zainteresować. Musi być konkretny, mieć charakter. Jaki? Taki, który będzie pasował do mojego, przynajmniej na większym polu.

rokokowa wikłasz się.Może gdybyś potrafiła wyrazić czego pragniesz to ktoś mógłby sie z Twoją wypowiedzią zidentyfikować.Póki co możliwe to jest tylko dla mającego problemy z koncentracją analfabety z wadą wymowy:)

Gość gość
napompowane ego, przesadna pewnosc siebie, skapstwo, brak umiejetnosci zachowania sie, nadmierne przeklinanie (wiadomo czasami kazdemu sie zdazy, ale niektorzy przeginaja ostro), przekonanie, ze tylko on ma racje :O lekcewazenie innych i wywyzszanie sie

Gdzie niby się wiklam? Glupim i prostakom mowie nie. Każdemu ciekawemu facetowi mowie tak. Nie okreslam czy ciekawy facet to ten energiczny, spokojny, uparty, uległy, bo to jest właśnie bez sensu. To tak, jakby określić, ze lubię brunetow. A jak się pojawi blondyn, to co?

Gość gość
dominujący charakter i ogólnie cechy przywódcy - och tak :D dodać do tego poczucie humoru oraz inteligencje i bedzie idealnie :D

rokokowa.Przy podawaniu tego co cię odrzuca byłaś bardziej konkretna.Teraz strasznie uogólniasz?Skąd ja mam wiedzieć co cie interesuje?Szydełkowanie, robienie na drutach a może wywoływanie duchów?

Bierzcie pod uwagę dziewczyny, ze ten dominujący charakter w którymś momencie będzie chciał zdominować Was. A moze chcecie samca, który samcem nie jest?

Gość gość
może palenie i picie to nie cechy charakteru, ale z tym, czy ktoś jest podatny na nałogi wiąże się brak silnej woli, a to juz cecha charakteru...

Gość gość
a z wykształceniem, szczególnie scisłym (po polibudzie), wiąże się inteligencja, to też cecha posrednio związana z charakterem, osobowością

Mnie interesują sporty ekstremalne, podróże, literatura, historia... Lubie wysilek, ale tez posiedze z książka w łóżku cały dzień. Do tego lubie ludzi, wiec wystarczy, ze facet mi zaimponuje i zaciekawi soba.

silna wola nie ma nic wspólnego z brakiem nałogów Tak samo jak wykształcenie z inteligencją.

Gość prezentujesz poziom wiedzy porównywalny z wierzeniami średniowiecznych znachorów i czarownic:)

Gość gość
dobra, ja chcę faceta z wyglądu takiego- powyżej 185 cm wzrostu, z przeszywajacym wzrokiem, po politechnice, spokojnego, inteligentnego, uczciwego, wiernego, majacego swoje pasje i nie wymagajacego ode mnie, że będziemy widywać się codziennie lub kilka razy w tygodniu

Gość gość
a i nie dodałam - bruneta lub szatyna