Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból podbrzusza w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jutro normalnie dostałabym okresu...ale mam wielką nadzieję, że go nie dostanę. Dzisiaj boli mnie podbrzusze tak jak przed okresem. Jakoś to można rozpoznać? Bardzo pragniemy dzidzi :(

Gość Alka00
Witam! w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test ciążowy,wyszedł pozytywny:) czekałam na ten moment 4 miesiące i sie udało:) obecnie jestem w 7 tygodniu ciązy. normalnie tydzień przed spodziewana miesiaczką bolał mnie brzuch typowy dla bólu menstruacyjnego,wiec jesli masz takie bole i bedzie ci sie spozniala miesiaczka to zrob test:) na tym etapie ciazy rzadko wystepuja wymioty. ja dopiero tydzien temu dostalam mdlosci (bez wymiotow) ktore towarzysza mi codzien, ale nie sa strasznie dokuczliwe. pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Gość gość
Jeeeju cudownie. Jutro zrobię test o ile nie dostanę miesiączki :(

Gość Alka00
chciałam zrobić test kilka dni po spodziewanej miesiączce ale nie dał mi spokoju ten ból brzucha a okresu nie widac...nie mogłam się powstrzymać i zrobilam:) w zwiazku z tym ze druga kreska na tescie byla baaardzo jasna (test wykonany wieczorem) to na drugi dzien z samego rana zrobilam kolejny i bylo pieknie widac. daj znac o wyniku testu i NIE PODDAWAJ SIE!

Gość gość
okresu na razie nie ma ale test negatywny..

Gość Alka00
nie poddawaj się. ja robiłam co miesiąc testy i przez 4 miesiące nic, a ten pozytywny co wyszedł to w ogóle nie miałam nadziei i myslałam, że poprostu nie moge miec dzieci a tu niespodzianka :) trzymam kciuki :)