Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy niespelna rocznych dzieci gdzie spedzacie sylwestra

Polecane posty

Gość gość

Idziecie gdzies? Zostajecie w domu? Ja zakladalam,ze zostaniemy, najwyzej spedzimy go we trojke u rodzicow i z bratem i jego rodzina. Ale dostalam zaproszenie od kolezanki i ona stwierdzila,by zostawic dziecko z dziadkami i isc z nimi(maja niespelna 3 letnie dziecko,ktore zostaje z babcia). Ale jakos mi sie to nie widzi. Moj synek nie przesypia jeszcze nocy i glupio by mi bylo powiedziec mamie by zostala z nim. Jakos ze starszym nie mialabym problemu ale tak perwszego roku tupetu bym nie miala. Jak jest u was?

Gość gość
moja będzie miala 9,5miesiąca i zostajemy w domu. przesypia już noc, ale nie chce komuś "podrzucac" dziecka bo ja chce iść sie pobawić. każdy z moich znajomych czy rodziny obchodzi sylwestra więc bo, miałabym psuć zabawę komuś żebym ja mogła iść? albo przygotujemy kolację, butelkę wina i posiedzimy że dwoje, albo wpadnie ktoś znajomy i tyle. we dwójkę też może być fajnie.

Gość gość
my co prawda mamy dwuletnie dziecko (w grudniu kończy) ale rok temu zrobiliśmy impreze w domu ja karmiłam piersią więc alkohol nie wchodził w gre zaprosiliśmy znajomych dziecko poszło spać a my świetnie się bawiliśmy :-) Tylko trzeba wziąc pod uwagę, że dziecko nie da nam odespać tej nocki

Gość autorka gosc
Wiem,ze we dwojke moze byc fajnie,bo nie raz zostawalismy w domu i nie zalowalismy. I w tym roku tez nie mielismy problemu. Tylko zdziwilo mnie jej podejscie,bezproblemowe by zostawic na ta noc dziecko. Nie po to sie decydowalam na nie,by od razu przy pierwszej okazji podrzucac babci bo chce isc na impreze... zreszta nawet mi sie nie chce:p Moj tez bedzie mial 9,5 miesiaca.

Gość gość
Dzieciak ma ponad 3 miesiące, zostawiamy ją moim rodzicom i jedziemy na 3 dni do Pragi. Jak można podporządkowywać swoje życie takiemu stworkowi?

Gość gość
jak mozna mówić na niemowlę stworek??? to po co ci to dziecko??? Trzeba było sobie chomika kupić nie trzeba przy nim za bardzo chodzić i zyje trzy lata zero stresu zero problemu. To tak z przymróźeniem oka a na powaźnie wszystko zależy od więżi matki z dzieckiem jakbym miała iść na imprezę i dzonic co chwile do tej osoby która się opiekuję i myśleć czy maleństwu nic się nie dzieje itd to wolałabym zostać w domu

Gość gość
my robimy Sylwka u nas w domu. Rok temu synek co dopiero się urodził i też ten sylwester w domu organizowaliśmy. Przychodzą - najbliższa rodzina i przyjaciele, taka mała posiadówka itp :) Dziecko trochę z nami, a potem w swojej porze idzie spać, nie ma siły by do północy dotrwał!

Gość gość
w domu

Gość gośćop
My byliśmy na zabawie sylwestrowej jak synek miał 6 m-cy. Został pod najlepszą możliwą opieką czyli z moją mamą .

Gość gość
Synek będzie miał 11,5 miesiąca... pewnie będziemy w domu.. jak zawsze. :) W zasadzie to my (mieszkamy razem ponad 8 lat) prawie zawsze zostawaliśmy w domu.. Raz byliśmy nad morzem, taka duuuuża impreza, a znaliśmy kilka osób,raz u znajomych i raz poszliśmy na "fajerwerki miejskie" (bez udziału w koncertach).więc byliśmy w domu do ok 23:30 i tylko zamiast wyjśc na podwórko, to pojchaliśmy do miasta na pokaz. Więc pewnie i w tym roku będziemy w domu, nie wydaje mi się, żebyśmy gdzieś wychodzili.. przynajmniej nic o tym mi nie wiadomo. A jesteśmy razem od Sylwestra właśnie... (2001/2002)..

Gość gość
mój będzie miał 9,5 miesiąca. Zostajemy sami w domu. Ostatnio koleżanka chciała nas wyciągnąć na salę, ale nie wie, że synek jest jeszcze na piersi. Poza tym też nie przesypia nocy, bo budzi się na jedno karmienie. Nie żałuję. W tamtym roku też siedzieliśmy w domu sami, bo ciąża mega zagrożona, a w tym już z taką piękną istotką:)

Gość gość
Zlinczujecie mnie dziewczyny, ale ja zostawiam Maluszka (8 miesięcy) i wyjeżdżamy na 5 dni :) . Oczywiście martwi mnie to, stresuje... Dziecko jest dla mnie NAJWAŻNIEJSZE na świecie, ale mąż i ja sama także... Dziadkowie cieszą się na te kilka dni sam na sam z wnuczkiem, a my z mężem cieszymy się na te dni sam na sam ze sobą:) ...

Gość gość
a my kolejny roka we 3 w domu. Marzy mi sie jakas zabawa.

Gość gość
a u nas, sylwester o jakim marzyliśmy od dawna :) Mały 24.01 skończy rok, więc będzie miał w sumie 11 miesięcy i tydzień :P Włączymy filmy, i spędzimy go romantycznie :) Pierwsza rocznica bycia razem, którą spędzimy romantycznie, bo dotychczas zawsze jakaś domówka, głupio było nie iść nawet z wielgachnym brzuchem :]

Gość gość
a mi sie marzy- zabawa. juz nawet nie pamietam kiedy ostatni raz bylam na jakies zabawie. chyba z 5 lat temu. wyc mi sie chce.

Gość autorka gosc
E tam. Ja nie zlinczuje:P uwazam,ze kazdy robi tak by byla zadowolona kazda ze stron. Moja mama duzo zostaje z malym jak my z mezem chcemy do sklepu jechac czy cos zalatwic,nawet na caly dzien. Ale jakos glupio mi nawet ja prosic by zostala na wiekszosc nocy. Podziwiam za odwage by az na tyle zostawic dziecko. Ja co chwila dzwonie,czy wszystko ok.,czy zjadl,czy za duzo nie marudzi itp.

Gość gość
Mam ten sam dylemat, tylko mnie ciągnie do zostania z Córeczką. Przesypia już noce. Moja Mama jest chętna do posiedzenia z Nią. Impreza jest blisko nas, myślałam o wpadnięciu na 2-3 godzinki już po położeniu spać Małej, żeby nie musiała zasypiać beze mnie... ale z kolei nie wiem, po co płacić za całą noc w takiej sytuacji. Ech.

Gość gość
w domu :) z dziećmi

Gość gość
Nasza, że tak powiem ekipa z pracy (ja i mąż pracujemy w jednej firmie) złożyła się dla mnie i męża na 3-dniowy Sylwester w Paryżu jako prezent na 5. rocznicę ślubu :) (ślub braliśmy 28 grudnia). Córka ma 5 msc i zostanie w tym czasie z bratową która sama ma małe dziecko i powiedziała, ze nie jest to dla niej żaden problem ale chce pocztówkę :P

Gość gość
W domy z synkiem, będzie miał 8,5 mc. W tamtym roku też byliśmy w domu bo byłam w ciąży, dwa lata temu też spędzilismy w domu przespaliśmy go:P marzy się wyjście chociaż do tej północy na sale gdzieś, brakuje mi tego szykowania, zakupów...

Gość gość
Nasza córeczka na 11 miesięcy. W tym roku postanowiliśmy pojechać z nią w góry w Sudety do super luksusowego hotelu, który jest przystosowany dla małych dzieci. Zjemy razem sylwestrową kolację, potem pójdziemy na spacer z mała w nosidle i skorzystamy ze spa, a mała w tym czasie będzie z wynajętą opiekunką :))

Gość gość
Hotel nazywa się Gorzelanny- warto go obczaić, zwłaszcza jeśli chcecie wyjechać z dzieckiem :)

Gość Jedynaczka1
Mamy dwoje dzieci, młodsze ma 10 miesięcy i odkąd mamy dzieciaszki spędzamy Sylwestra w domu.Co by to była za zabawa gdybym co chwila pisała sms do mojej babci , czy dziewczynki nie płaczą, czy już śpią? Wykorzystaliśmy czas na bale gdy nie było jeszcze dzieci.Teraz to niemożliwe.

Gość gość
Idziemy na bal. Dzieci 4lata i 7miesiecy zostaja z dziadkami.

Gość gość
Ja mam 6 miesięcznego synka. Zostajemy w domu. Mały przesypia całe noce. Zapewne wypijemy po piwku lub drinku i tyle.

Gość serenity1
Idziemy na bal sylwestrowy. Mały zostanie z opiekunką. Nie karmię, więc nie ma problemu z jedzeniem.

Gość gość
Ja karmie i tez nie mam problemu z jedzeniem. Dziecko dostanie butelke na ten czas.

Gość gość
W domu. To pierwszy sylwester we troje. Piękny czas.

Gość gość
Moje dziecko ma juz 4 lata więc pierwszy raz od 4 lat wychodzi z mężem na sylwestra, idziemy na bal do restauracji koło Łazienek.