Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy niespelna rocznych dzieci gdzie spedzacie sylwestra

Polecane posty

Gość gość
Dziś wypowiadała się w telewizji psycholog na ten temat.Gdy są małe dzieci należy przebywać w domu z dziećmi.

Gość gość
W szpitaku :/

Gość gość
Ja mam dwulatka i miesięczna córeczkę, która karmie piersią wiec zostajemy w domu, ale w tamtym roku jak syn miał rok byliśmy u znajomych, którzy też mają roczne dziecko. Ogólnie to będzie drugi raz jak nigdzie nie pójdziemy od wielu wielu lat. Pierwszy raz zostaliśmy w domu jak urodził się syn :)

Gość gość
Moja córkę zostawiłam pod opieką mamy gdy miała 3,5 roku.teraz ma 8 lat i to był jeden jedyny raz kiedy wyszliśmy się bawić zostawiając dziecko.Teraz mam maluszka 5 miesięcznego więc będziemy w czwórkę, dwoje dorosłych i dwoje dzieci.nie brakuje mi zabaw do rana,mam dzieci a to zobowiązuj*****,zabawa wcale nie jest beztroska gdy myślisz o dziecku cały czas.Nie podrzucam i nie podrzucalam dziecka dziadkom i drugiego także nie zamierzam. Moje dzieci więc na mnie spoczywa obowiązek opieki nad nimi.a sylwester?było ich sporo przed dziećmi, zdążyłam się wyszumiec.

Gość gość
No pewnie najlepiej wcisnąć dzieci dziadkom i dobrze się bawić. A chyba żadna nie pomyślała że może dziadkowie też by chcieli mieć ten wieczór dla siebie i po cichutku na to liczyli. Niestety nie można mieć wszystkiego jak się ma takie maluszki to się siedzi w domu albo zabiera je ze sobą jak się da.

Gość gość
Do nas przyjeżdża brat męża z narzeczoną i moja przyjaciółka z mężem i synkiem :)