Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KissMyAbs

Motywacja do odchudzania

Polecane posty

Gość KissMyAbs

Kochane/Kochani, Pełno jest tematów, w których ludzie piszą o tym JAK się odchudzają - co jedzą, jak ćwiczą, itd itp. Z czym ja osobiście mam problem (do tej pory schudłam 12 kg, chcę jeszcze ok 30kg) to motywacja, a raczej potknięcia, i myślę że nie tylko ja. Dlatego chciałabym, żeby ten temat właśnie motywacji był poświęcony :) Piszcie co chcecie, cytaty, filmy, piosenki, żale, płacze, motywatory, książki, cokolwiek! :) Cel jest jeden: motywować się nawzajem i wspierać się w walce z kilogramami :)

Gość Anka JJ
Mnie motywuje moja najlepsza przyjaciółka. Kiedy mam trudny okres, to ona mnie pociesza i dodaje sił do dalszej walki z dodatkowymi kilogramami. Dzięki niej zdecydowałam się też na tabletki wspomagające odchudzanie (dokładnie te - http://wsad.it/gosc/slimette ) i teraz jest znacznie lepiej. Już po trzech miesiącach pozbyłam się 16 kilogramów i mam zamiar jeszcze schudnąć, by osiągnąć wagę 51 kilo.

Gość gość
A ja muszę schudnąć do balu i mam nadzieję się jakoś zmotywowac ;)

Gość kasia2112
Nic innego tylko picie zielonej kawy , w 100% naturalna metoda a wiec juz powinna przemawiac, mozna sie wiele dowiedziec o niej w necie, a w skrócie to ma o wiele więcej antyoksydantów i przeciwutleniaczy niz zielona herbata, przyspiesza spalanie tluszczu , wspomaga przemiane materii i oczyszcza z toksyn, ja pije od ponad miesiąca regularnie i udalo się pozbyc 3 kg to wynik jest niezly jak myslicie? Ja kupuje w sklepie www.filizankaherbaty.pl więc polecam