Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dzisiaj jedliscie

Polecane posty

Gość gość
rano: 2 kanapki z serem i pomidorem, kilka wafli kakaowych obiad: warzywa na patelnię z serem żółtym, kromka chleba i wafelek jeden dużo kawy tyle, bo miałam aktywny dzień, zabiegana.

Gość gość
rano 2 kromki chleba z szynką, w sumie 4 kawali ciasta, 2 ptysie, 4 kawki, 2 herbatki, obiad poledwica, ziemniaki, surówki. kolacja kiłbaska gotowana z chlebkiem, kurcze i juz czuje głód.

Gość gość
3 naleśniki z nutellą i bananem, kawa pudełko ptasiego mleczka paczka daktyli pól dużej pizzy stek z frytkami i surówką pączek, eklerka popcorn nachosy

Gość gość
tyle żrecie i nie tyjecie???

Gość gość
kabanosa jednego, 3 ziemniaki , udko pieczone w folii sałata lodowa z jogurtem 3 sztuki ptasiego mleczka , i 2 szklanki soku marchewkowego

Gość gość
Rano bulka, potem troche pieczonych kartofelkow z groszkiem, Kawa i ciastko na miescie Ok 18 frytki, owoce morza w ciescie , salata, wino Kiwi

Gość gość
Kto powiedział,że nie tyjemy? :D wczoraj było gorzej: 4 tosty z serem i szynką, 2 croissanty, czekolada milka i paczka crispello, ok12 pierogów, szarlotka z lodami, pieczona kaczka z ziemniakami, tiramisu, koktail bananowo kokosowy, pistacje,mmsy, nerkowce, hamburger, paczka michałków.

Gość gość
ja wypiłam kawe i zjadłam 3 kromki suchego chleba po oplaceniu wszystkiego do końca miesiąca mam 230 zł od zaczynają mi już włosy garściami wychodzić bo praktycznie jem tylko chleb i kartofle aby sie zapchać

Gość gość
eee to ja myślałam, że cierpię na napady objadanie, a widze, że jem mniej niż wy :D

Gość gość
Ja jem bo lubie a waze tylko 44,5 kg Szkoda tego goscia co mu wlosy wychodza :o

Gość gość
ja jem płatki owsiane na wodzie z marchewką też zapycha kupuje troche skrzydełek to mam zawsze jakieś mięso do ziemniaków no i też najczęściej bułami się zapycham z serkiem topionym

Gość gość
ja- bułka z ryba, potem paczek z dziurka... :p na obiad fasola po bretońsku z 2,5 skibki chleba jeszcze zjem ze dwie kanapki i wypije browara... jak na mnie to zjadłam dzis mało bo nieraz to bym zjadła konia z kopytami