Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saralapin

oszeleje zaraz do jasnej cholerry

Polecane posty

Gość saralapin

Normalnie h*j mnie strzela :( to ja jestem głupia czy on? Rozstaliśmy się przed chwilą przez głupią kłótnie o ckm ! bylismy para 4 lata. Nie toleruje oglądanie gołych lasek przez mojego faceta lecz zauważyłam że ma tam konto ! zapytałam wprost po co? a on że konkurs tam był i tylko dlatego tam założył konto. temat się zamknął lecz i tak w to nie wierzyłam dziś znów mnie naszło na ten temat i zapytałam jak to było a on ze no konkurs że chciał wygrać samochod a ja że aski oglądać przy okazji tez a on ze ja mam urojoną rozmowę ze nie wchodzil tam na laski a ja ze wmawiam ze na laski. Kazalam zeby zawiozl mnie do domu zrobil to. Potem napisalam podchwytliwie że sprawdziłam i ckm nigdy nie organizowal takiego konkursu zeby wygrac samochod i ze mnie oklamal a on na to ze powiedzial mi ze samochod dla odczepnego . wiec pytam czemu dla odczepnego nie mogl powiedziec jaki byl konkurs? do teraz nie wiem. I zostawił mnie stwierdzająć ze ma dosc tego ze mam pretensje. Czyli mam rozumiec ze wszedl tam na baby poprostu i nie wiedzial jak sie wytlumaczyc?

Gość gość
O ckm?! To straszne! Macie w domu ciężki karabin maszynowy?! Policjaaaaaa!

cholera na poszło o ckm, ale ja bym mu głowy za to nie urwala tylko chce szczerości jednej pieprzonej prawdziwej odpowiedzi.! a on nie potrafi odpowiedzieć więć wtf? a tłumaczy mi dzien w dzien że najgorsza prawda lepsza od kłamstwa i żeby nie klamac tylko wszystko sobie mówić. P******o go chyba :(

a ja cosmo czytam i co... ?:D lezy miedzy kazetami typu architektura, design i kmag... :D jak przchodza klienci to nawet czasem latwiej gadke zaczac... ;-)

To że gdy mój facet ogląda wyretuszowane laski takie że ja nigdy taka nie będę to wiesz co czuje? ból że on chcialby tamtą, zaczynam czuć się nie atrakcyjna i ciągle myśle że on kochając się ze mna wyobraża sobie tamtą. Ale nie zrozumiesz bo jesteś facetem dla ciebie to ,,norma"

ja jak jestem z dziewczyna to mysle o niej a nie o jakis fotkach w gazetach... :D twoj facet napewno ma tak samo... :):P)

Gość darek waligóra
autorko, obejrzyj sobie film DON JON, leci teraz w kinach, mądry zabawny i na temat, otwiera oczy na pewne sprawy, szczegolnie te które poruszyłaś:)

widzisz tylko my kobiety troszeczkę inaczej spoglądamy na takie rzeczy. Dla was może to być zwykła strona w gazecie a w naszych oczach prawie jakby stała przed wami na żywo. Wiele kobiet to toleruje ja jednak należe do grupy mniej tolerancyjnej

Gość gość
Po pierwsze, nie "my, kobiety" ale ty "inaczej spoglądasz na takie rzeczy". Pisząc że taka postawa dotyczy wszystkich, obrażasz choćby mnie. A po drugie, masz coś z głową i nie powinnaś mieć partnera póki nie wyzdrowiejesz.

tu owszem się zgadzam jestem zakompleksiona ! i sama nie wiem dlaczego.. ale tu w temacie nie chodzi o to lecz o szczerość w naszym związku ktorej chyba zabrakło...

po pierwsz to nie obrażaj mnie bo zaraz i ja mogę poobrażać Ciebie i jeśli nie widzisz napisałam że wiele kobiet to toleruje jak widać i Ty więć idź do okulisty zanim wypowiesz się w moim temacie

Gość gość
powiedzial o tym konkursie na odczepnego, zebys mu d**y nie trula, jak widac mial racje i dziwie sie, ze wytrzymal z toba 4 lata, mial gosc zdrowie...

właśnie żebym mu d**yy nie truła ? a nie mógł powiedzieć prawdy ? wtedy nie doszło by do takiej sytauacji jak teraz. I NIE MOW ZE JAK MOGL ZE MNA WYTRZYMAC 4 LATA BO MNIE NIE ZNASZ

zalosne sa awantury z facetem o ckm, ludzie no... :D:P czy wy w przedszkolu jestescie...? :D

Ale czy ktoś mnie rozumie? ja mu nie zamierzałam robić awantury ! Ja tylko grzecznie zapytałam po co mial tam konto? i chciałam tylko szczerej odpowiedzi ..

Gość gość
a jakby c***owiedzial, ze do ogladania lasek to bys go poglaskala po glowce? chcial miec chlop spokoj

Gość gość
Ckm..... Kiedyś latem leżałam na pomóżcie nad jeziorem, przyłączył jakiś koło i zagrywa do mnie co czytam A ja podnosze okładkę gazety a tam ckm A kolesiowi kopara opadła, do dziś pamietam jego mine

oczywiśćie że proste, ale czemu nie umie mi tego powiedzieć? jak ja mam mu ufać skoro on mi takiej głupoty nie potrafi wyznać ? a wie że nie oberwałoby mu się za szczerość, wybaczyłam mu wiele zdradę, kłamstwa przerózne i teraz miało być inaczej, nie miało być najmniejszego kłamstwa i to on głownie o tym mówi.. wie że moje zaufanie po przeżyciach z nim nie jest ustabilizowane więć po co jeszcze to?

nie pogłaskała zapytałabym czy aby napewno mu się jeszcze podobam, znając życie powiedziałby tak i po sprawie a smutek związany z oglądaniem innych lasek tłumiłabym w sobie .. zresztą jak wszystko

Gość gość
Wstydzi i jest tchórzem ale to już wiesz Ty za to masz niska samoocenie i kompleksy skoro jesteś zazdrosna o zdjęcia wyretuszowanych lasek z gazet Ocenzuruj mu internet i tv

Gość gość
To skoro już cię zdradzał i oszukiwał to po co z nim jesteś ? By sie zadręczałyście wątpliwościami ?

Gość gość
Opadła mu, nie wiem może myślał ze mnie zawstydził a to ja go zaskoczylam Albo pomyślał ze jestem les

Gość gość
PROWO!!!

jestem z nim bo wiem że ludzie mogą popełniać błędy i nie dam sobie ręki uciąć że sama też kiedyś tego nie zrobię.

Gość gość323
Wydaje mi się że z tego związku nic nie będzie,on się nie przyznał bo wiedział jaka będzie twoja reakcja, i ja już nigdy nie uwierzyłabym że będzie innaczej. Sama do niego nie dzwoń,jak mu zależy sam zadzwoni.Ja akurat podzielam twoje zdanie na temat oglądania kobiet w negliżu przez swojego faceta.

nie zadzwonie pierwsza o to to nie. I tak wiem że on pęknie jak zawsze. Daje góra dwa dni? lecz nie wiem teraz czy sama tego chce by się odezwał.. nie chce być okłamywana a jemu raczej już nie zaufam.. nie wiem czy warto walczyć o ten związek po raz kolejny..