Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnieca mnie pkazywaniePAZURK

DLACZEGO to mnie PODNIECA

Polecane posty

Mieszkam za granica pare lat i ostatnio zauwazylam ze BARDZO PODNIECA mnie flirtowanie z arabami moslemami :) lubie jak mysla ze Maja w garsci nawina ofiare a ja im poakzuje ze nie tak latwo ;) hehe podnieca mnie to bardzo Podnieca mnie to pokazywanie im pazurkow ,ze tak z nimi pogrywal nie dam sie :)

Gość gość
Zlapie cie stado wyposzczonych arabow , tak ci c***** zerżnom ze o***tem sikac będziesz, tego pragniesz? Paluchy z pazurami ci odetną na pamiatke se zostawiom:-)

Gość podnieca mnie pkzywaniePAZURK
Nie przesadzaj ,oni nie sa wypuszczeni z buszu,tylko mieszkaja przewaznie wiele lat tutaj w Europie :) Lubie z nimi pogrywac ,widziec ich zdzwinie ze sie nie daje ,podnieca mnie to wrecz,bo mysla ze zdobeda kazda ze kada im uwierzy da sie zlapac w siec,a ja sie nie daje heh

Gość gość
To se igraj a sie doigrasz, a nie lepiej przyjechac domnie ja sie nudzisz kulturalnie zerzne ci dupsko bedziesz zadowolona:-)

ale co moga mi zrobic jak tylko z nimi flirtuje ? :) poza tym nie sa u siebie w kraju :) tylko w obcym kraju ... Ale sama mnie zastanaiwa dlaczego tak to mnie podnieca ,takie flirtowanie z nimi pogrywaninie,jak widze ze on ymsli sobie ze ma mnie w garsci zlapal juz ,a ja mu odbijam :) jakie zdziwnie..

Gość ehhh niech podeneruje moslema
przeciez jej nic nie moga zrobic ,najwyzej Taki Moslem sie troche wkurzy :) i tylko podniesie mu cisnienie i dobrze mu tak

Gość gość
Tak sie tylko gada. To cieplo krwiste chlopy, zjezy sie taki a napalony i w****iony arab gorszy od 1,5 ko andosa. I lalunia dupka zimna:-)

Gość ehhh niech podeneruje moslema
niby co moze jej zrobic ?? przeciez nie jest u siebie w kraju ;)

Gość nie zabije jej za to
przeciez nie zabija ja za to ze niby miala sie spotkac z nim,a pozniej go olala ,odmowila?