Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaneAusten

to juz prawie pol roku odkad

Polecane posty

Gość JaneAusten

cie nie widziałam. Dostatecznie by powiedzieć sobie dość Ach, to nie było warte by sny tym karmić uparte by stawiać duszę na kartę ach to nie było warte. Ach, to nie było warte by nosić łzy nie otarte i by mieć serce wydarte to wcale nie było warte...

Gość JaneAusten
Dziwnie to nasze życie się czasem układa, my coś czujemy a potem niczym kubeł zimnej wody dowiadujemy się że nic dla tej drugiej osoby nie znaczyliśmy

Gość JaneAusten
Ilu samców, Tylu kłamców

Gość gość
A ja biedny miś strcilem prace i p***a odeszla. Takie te babsztyle materialistki. Tak ze nierob z kobitek takich świetych. I z jednej i drugiej strony znajdzie sie jakas wsza:-)

Gość JaneAusten
masz racje, bo naprawdę ciężko trafić na kogoś wartościowego to się tyczy obu płci

Gość gronostajownik
Rania obie strony . Mnie odrzucila po 3 latach "nigdy cie nie kochalam" powiedziala i odeszla .

Gość JaneAusten
moje współczucie i tak ci nie pomoże

Gość JaneAusten
nowy dzień, trzeba żyć co Bóg da, wszystko przyjmę. Mam jeszcze dzięki Niemu moich przyjaciół i rodzinę.

Gość gronostajownik
Nie wspolczuj mi . Bylo minelo mam nowe zycie jestem z kims w zwiqzku , chcialem tylko powiedziec ze sie nigdy nie zapomina choc z czasem niemal przestaje bolec . Ale odrzucenie jest jak wypalone pietno ,we mnie zasialo ziarno strachu ze to sie powtorzy i jestem uleglym partberem w zwiazku . Wbrew powiedzonku co cie nie zabije to cie wzmocni . Mnie za chilere nie wzmocnilo . Zrobilo ze mnie niewolnika wlasnego strachu .

Gość gronostajownik
Wiec milego dnia. Skoro masz Boga rodzine i przyjaciol kto przeciw tobie .