Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaaaaaaaaaaaa

co na prezent dla 10cio latka

Polecane posty

Gość ewelinaaaaaaaaaaaa

na 6 grudnia... czyli na "juz". syn jest fanem motryzacji(az sie rozplakal wczoraj na wiadomosc o zmarlym aktorze z Szybkich i wscieklych).lubi auta zdalnie sterowane...gazetki w tej tematyce..ale kolejne auto?wolalabym nie....:( juz nawet myslalam o "pilkarzykach"...tylko nie wiem czy za niski nie bedzie?(syn) bo stol ma wymiary jak dla doroslych graczy..(wiem,wiem...gdzie tu motoryzacja?:)) Lego tez srednio mi sie widzi..Dwa dni zabawy a pozniej i tak laduja klocki w jednym pudle.. pomozecie??? nie musi to byc prezent zwiazany z samochodami...powiedzcie,co Wy kupujecie swoim synom?

Gość gość
ja mam juz prawie 7 latka(w lutym skończy) uwielbia piłkę nożną więc napisał sobie do Mikołaja list a wnim gre na konsole fife 14, poza tym będzie się z wszystkiego cieszył.Ostatnio podobały mu się też auta-kule z hot weels i jakąś grę planszową.Piłkarzyki ma ale takie mniejsze dla dzieci.

Gość ewelinaaaaaaaaaaaa
moj nie ma konsoli....w ogole do gier komputerowych nie ma ciagotek... chociaz...za dwa miesiace i tak chce kupic te konsole...moze sie poruszamy troche?moze mu sie spodoba?no i zawsze to prezent z glowy-gra i juz:). ogolnie to taka...artystyczno-motoryzacyjna dusza...granie,spiewanie,tance i samochody.tym sie najbardziej nakreca.. myslalam o mikrofonie,ale z calym sprzetem-wzmacniaczem itp za drogo wychodzi...

Gość ewelinaaaaaaaaaaaa
" poza tym będzie się z wszystkiego cieszył"-Ty wiesz co,ze moj syn tez tak ma?:)ogolnie nie jest problemowym,rozkapryszonym dzieciakiem i tak jak mowisz-kazdy prezent jest dla niego fajny... Na marginesie, lotnisko Lego za ponad 400 zl wydumal sobie w liscie do Mikolaja...!w zyciu tyle nie dam za lego!

Gość gość
na mikołajki kupuje się skromne prezenty, a na gwiazdkę kupujecie znowu mega drogie prezenty- kup mu jakiś resorak i starczy do tego słodycze i będzie git

Gość ewelinaaaaaaaaaaaa
u na jest odwrotnie...pozniej jest wiecej ludzi,wiecej kasy do wydania na prezenty i dlatego jest skromniej...i nie lubie gdy przy stole jedno dziecko dostaje prezent za 300 zl,a drugie za 45....nieeeee,u nas zostaje jak jest...

Gość gość
z tym pisaniem listu do Mikołaja to jest tak, że zawsze piszemy wspólnie listy, oprócz syna prawie 7 letniego mamy jeszcze córkę 10 letnią.I zawsze jest tak że najpierw luźno rozmawiamy co by chcieli a potem piszemy. na prezenty skladają się również moi rodzice i teściowie więc np.ta gra fifa14 kosztuje 200zl więc robimy składkę z moimi rodzicami i w wigilie zawsze szukają przentów na oknie.My wydajemy ok 100zl. Nasze dzieciaki zawsze cieszą się nawet z najmniejszych prezentów nie są absolutnie rozkapryszone.

Gość gość
hej jestem 10 latkiem i najlepiej wiem co bym chcial a wiec chce naprzyklad jakies nowoczesne a nie jakies rysoraki naprzyklad ta gre lowcy duchow

Gość ewelinaaaaaaaaaaaa
w koncu kupilam stol...nazwa:orlik...na allegro cos kolo 290 zl zprzesylka..i.... musze powiedziec,ze to byl strzal w dziesiatke!nawet sie tego nie spodziewalam! dzis rodzina akurat sie zjechala i naprawde ubaw mielismy wszyscy po pachy;) tak wiec szczerze polecam!:)... fakt,chinszczzyzna...fakt,instrukcja tak napisana...jak po chinsku wlasnie:) ale dalismy rade!...i naprawde zle ten stol nie wyglada.... jestem zaskoczona:) w tesco widzialam jakis chłam za ponad 500 zl,nasz stol przy nim to mercedes:) no.to tyle chcialam powiedziec,moze sie komus przyda moj wywód...w koncu za chwile Gwiazdor...

Gość ewelinaaaaaaaaaaaa
nazwa : orlik...hop sport dokladnie..