Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FACET77777

Suchy penis

Polecane posty

Gość FACET77777

Od kilku dni mam jakby wysuszonego penisa. Wygląda to jakby pojawiły się na skórze napletka rozstępy. Nie jest czerwony ani biały. To grzybica raczej nie jest. Stosuje krem z NIVEY z witaminę E ale nadal nic nie pomaga. Spotkaliście się z podobnym problemem jak ja ? Jakie kremy doradzacie ?

Gość gość
nawilzacz z c****,powinien pomóc

Gość gość
Tak jasne to niech lepiej obcy człowiek eksperymentuje,bedzie was dwóch i bedzie wam razniej w eksperymencie tylko ze ten penis bedzie Twój :D

Gość FACET77777
a masc szałwiwowa ? Nie miałem kontaktu seksualnego , po prostu moja dziewczyna zauważyła jak chciała mi lodzika zrobic że mam jakiegoś wysuszonego penisa i jakieś paski jakby rozstępy się pojawiły to zażartowałem,że rośnie

Gość gość
Zarazić się mogłeś od swojej dziewczyny. Mogła mieć infekcję 2-3 miesiące temu, trochę ją poswędziało, podleczyła, a w tym czasie mogliście mieć stosunek i tobie to dopiero teraz wyszło. Żeby cię uprzedzić, nie zdradza cię, takie coś się dostaje przeważnie z mydeł. Idź do lekarza, sprawdź czy ci sperma czasem jeszcze nie cuchnie, a z leków wypróbuj krem clotrimazolum, bez recepty w aptece. Jeśli to ten drożdżak to ta maść powinna pomóc.

Gość FACET77777
No włąsnie to walenie jest najgorsze :(

Gość FACET77777
Na razie stosuje krem do rak silikonowy - glicerynowy i zobaczymy czy to nawilzy skore napletka i cos pomoze.Ze sperma wszystko okej jest. Jak nie pomoze to bede musial odwiedzic dermatologa i pokazywac starej babie koguta

Gość gość
Wow starej babie pokazesz koguta,jak miło :)