Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosckosc

czy to mozliwe

Polecane posty

Gość gosckosc

nie moge sobie darowac ze tak z*****em ten rok na studiach, od pazdziernika studiowalem zaocznie ciezki kierunek, no i platne za semestr troche kasy, ale nie mialem pracy wiec sobie nie poradzilem ze wszystkim, na dwoch pierwszych zjazdach bylem ale nie na wszystkich zajeciach, wrocilem po tym do miasta rodzinnego zeby sobie to naspokojnie ulozyc do najblizszego trzeciego zjazdu i tragedia, nie mialem pracy, pieniedzy na sam wyjazd, przemijaly zjazdy a ja nie mialem kasy, bylem zdany sam na siebie, nie mialem na oplacanie czesnych, po pierwszym miesiacu dostalem list ze zostalem wypisany z listy studentow bo nie placilem za czesne, czas mijal i juz jest po 6 zjezdzie, na zadnym praktycznie nie bylem ale ciagle mam mysli zeby walczyc, zostal mi grudzien i styczen zeby nadrobic zaleglosci, odkupic od kogos notatki i zaplacic za czesne wszystko zgory, moze nadrobie. co o tym myslicie? bo zyc mi to nie daje ze juz kolejny rok mam w plecy, w szkole sredniej tez mialem problemy, tez tracilem rok nauki, potem matury z polskiego nie moglem zdac, ciagle jakies ale, mam znajomych na dobrych uczelniach sa juz na 4 roku a ja nawet nie zaczalem, czuje sie juz stary a ide na studia, moj wiek 22 lata, jak myslicie dalbym rade uratowac ten rok?

Gość gosckosc
up

Gość gosckosc
up

Gość gosckosc
up

Gość gosckosc
up