Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warsaw Shore panowie

Polecane posty

Gość gość

Ogladnelam odcinek WarsawShore i juz wiem dlaczego moj maz nie jest Polakiem:)))) W koncu ci panowie tam to sa ci, ktorzy o siebie dbaja. Wlosy wszyscy takie same, adidaski na nozkach i bluza dresowa osiagnieciem na miare Milanu :) Tego ze cala grupa ma pusto w glowie to juz pomijam bo takich wybrano na potrzebe programu.

Gość Marla Bruni
Historia sprzed kilku dni. Sobotni wieczór, idę z psem na spacer. Psinka spokojna, ułożona po szkoleniu. Rasa American Staffordshire Terrier potocznie zwana Amstaffem. Pies na smyczy i w szelkach, bo silny i czasem pociągnie. Idziemy sobie grzecznie, gdy nagle z naprzeciwka wychodzi 2 łebków ok 16-17 lat. Psinka coś sobie wąchała, więc stała za mną i nie było jej widać. Chłopaki podchodzą i pytają : - Komórkę ma? Mnie trochę szczęka opadła, bo noc, ciemno, ludzi wokół brak. Szybka analiza i odpowiedź: - Komórki nie ma, ale ma Amstaffa. Mówiąc to cofnęłam się odsłaniając psa. Chłopaki chyba się tego nie spodziewali, bo padła szybka i miła odpowiedź: - A to miłego wieczoru życzymy, dobranoc. I niech mi ktoś powie w jakim matrixie ja żyję?