Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Co u was słychać co dzisiaj jedliście jakie macie plany na dzisiaj

Polecane posty

Gość ukryta prawda

Wróciłam o 6:00 - z pracy Później zjadłam śniadanie: jajecznica Później zjadłam 4 pączki Później kupiłam se kebab Później zupa pomidorowa, kotlet schabowy z ziemniakami i kapustą zasmażaną Obejrzałam jeszcze w między czasie zbuntowanego anioła, pójdę do lekarza rodzinnego i takie tam głupoty.

Gość gość
Wstałam, wypiłam duży kubek ciepłej wody z cytryną, teraz kawę. Zrobiłam kupę, umyłam d**ę. Teraz zasiadłam do komputera i robię "parsóweczkę" XD Jakie plany na dziś? Takie jak zawsze- będę robić, co mi się podoba!

Gość gość
PRAsóweczkę :P

Gość gość
hehe fajne to ...

Gość gość
Wstałam po 9.00, Zjadłam zupkę chińską bo nic mi się nie chciało robić, obejrzałam durną serię "dlaczego ja" itd. Usiadłam przed kompem i siedzę tak do teraz :P

Gość gość
Zgłodniałam i chyba ruszę d**ę sprzed kompa zrobić jkieś żarło bo na tej zupce długo już nie pociągnę

Gość gość
Jestem zadbaną lasencją, żadnego grzyba nie mam :classic_cool:

Gość gość
wstałam o 7 bo nie moglam dłużej spać, zjadłam dwie kanapki z serem pleśniowym i ketchupem, popiłam to herbata z mlekiem. Wyszlam na spacer i do tesco, wrocilam i siedze na kompie do tej pory. Zaraz zjem na obiad warzywa z patelni i dwie parówki sojowe z sałatka z pomidorów, umyje głowe, zrobie make up i pojade na uczelnie bo mam dzisiaj lektorat z angielskiego. Wroce o 19, zjem na kolacje kanapki z serem pleśniowym i pomidorem, popije herbata z cytryna, pojde pod prysznic, przebiore sie w pizamki i zalegne w łożku dopoki nie zasne. Mam zamiar przed snem ogladac Barwy Szczescia i moze M jak Milosc.

Gość gość
tak się sklada zartownisiu ze mam meza. Ale fakt do d**y to on mi nie zaglada :classic_cool:

Gość gość
obudzialam sie po 9, seksik, prysznic, sniadanie platki z mlekiem, facet do roboty, ja do kauflandu, wrocilam i siedze

Gość gość
wstałam o 10 zjadłam kanapkę z serem potem barszcz czerwony z uszkami kupnymi, obejrzałam trudne sprawy i dlaczego ja a teraz siedzę na kompie. Niedługo jadę zawieźć teściową na rehabilitację, a potem będę sprzątać po remoncie

Gość gość
Oh oh oh.. Twoje słowa tak mnie ranią.. :classic_cool: Mam tyle czasu dla siebie, że jestem perfekcyjnie zadbana, a lenia mam jak każdy człowiek od czasu do czasu

Gość gość
Bo ty jesteś maszyna, nie człowiek.

Gość gość
zjadlam platki owsiane z cukrem,pije trzecia kawe

Gość gość
Oh jestem tak leniwa, czy ktoś mógłby mi zrobić coś do jedzenia? Njlepiej tosta

Gość gość
jestem biedna :(szukam pracy