Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopal przegląda anonse dziwek

Polecane posty

Gość gość
kochanie nie czytaj tego co pisza te maloaty z gimnazjum nie znające zycia ja jestem dojrzala kobieta, mam 30 lat tez znalazłam takie strony w przeglądarce mojego mąża, bylam wtedy w 8 miesiącu zagrożonej ciąży pomyslalam ze tylko ogląda, ale teraz po roku dowiedziałam się ze regularnie zabawia się z prostytutkami. Co więcej przeznacza na tzw sponsoring ok 2 tys miesięcznie a mnie daje 500 zł na zycie i mowi ze więcej nie ma. Radzę ci dziwczyno, sprawdz dobrze swojego faceta. Po co przegląda nanonse? Przeciez to oczywiste, anonse przegląda się tylko w jednym konkretnym celu. Nie nie po to aby sobie poogladac, od tego są inne strony. Zastanow się dobrze. Nie masz jeszcze dziecka z bydlakiem, czas spakować walizkę.

Pieprzenie, ja swego czasu ogladalem czesto anonse dziwek i ani razu nie bylem.

Gość gość
no i właśnie, temat jest tak śliski że naprawdę ciężko stwierdzić. z jednej strony wypowiedz Pani o mężu jest bardzo racjonalna i rzeczywiście jest w stanie mnie przekonać, że on naprawdę nie tylko "przegląda i czyta" te ogłoszenia, z drugiej,,,,,są podobno tacy, którzy będąc na "diecie" przeglądają menu,,,,, nie wiem, sama nie wiem czy słusznie go podejrzewam...? to jakaś paranoja

Gość gość
a przy okazji dziękuje Pani ( wiadomość z 2013-12-09 14:10:03 ) za szczerą wypowiedź, czuje w niej prawdomówność i ciepło. Dziękuje.

Gość gość
mój też przegladał ,potem kupił sobie motor ,potem zarejestrował się na portalu randkowym a potem to odkryłam i się z nim rozwiodłam aa i u nas było super w łózku ,więc byłam w ciężkim szoku

Gość gość
Normalne.

Gość gość
on ciebie tam szuka :)

Gość gość
chyba Ciebie złośliwcu,

Gość gość
hej, hej czy ktoś się jeszcze może na ten temat szczerze i bez ironii wypowiedzieć? powinnam z nim o tym porozmawiać?