Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaJAm

jakie kobiety podobaja sie mezczyzną

Polecane posty

Gość ciekawaJAm

jak w temacie , panowie wypowiedzcie sie jakie kobiety sie Wam podobają - co powinny miec jakie cechy wyglądu i charakteru , ale nie mówię o laskach do ..... tylko takich które zasługiwały by na to abyście chcieli spędzić z nimi resztę życia proszę o poważne komentarze

Gość gość
żeby oczekiwać poważnych komentarzy, to trzeba napisać poważnie temat a nie z bykiem jak stąd do Warszawy komu? czemu? mężczyznOM zasługiwałyBY

Gość gość
każdy ma inny gust. nie zauważyłaś tego? czy tobie podobają się wszyscy partnerzy twoich koleżanek??? nie ma ideału. czy wszyscy w twojej rodzinie mają takich samych partnerów? nie zadawaj głupich pytań!

Gość ciekawaJam
pisze z telefonu , a temat nie jest o błędach wiec jak nie masz zdania to się nie udzielaj , kazdy ma prawo tu pisac***pytac po to jest to forum a temat ? jak najbardziej powazny ... i własnie po to pytam bo sa rózne gusta - gdyby było inaczej nie pytała bym bo było by to jasne ...

Gość gość
masz racje ! nie znoszę ludzi którzy wchodzą na wątek nie mając nic do powiedzenia w temacie i udzielając się w czymś o co nikt nie prosi ... żenada

Gość gość
żenadą jest ten temat.

Gość gość
Same pierdoły piszą,Pewnie są to osoby które nie maja zajęć.Chciałam zadać poważne pytanie, ale odpuszczam sobie, nie ma sensu dyskutować z debilami😠

Gość gość
pytałaBYM Skoro chodzi o o poważne komentarze, niech temat i posty będą sformułowane poważnie i poprawnie.

Gość ciekawaJam
dla tego piszą jako goście , bo nie maja nic do powiedzenia tylko szukają gdzie sie wymądrzać ...pewnie im w zyciu nie wyszło ... pewnie sa z tych którzy nie zostali przez nikogo wybrani do takiego wspólnego życia , zjada ich samotność i są wredni

Gość gość
Ty takze autorko,nie masz dystansu do Siebie i do tego,co sie pisze.Wystarczylo podziekowac,poprawic***przejsc do porzadku.Poniekad to prawda,ze ludzie ucza sie jezykow obcych,ale Swojego,ojczystego nie znaja:p

Gość gość
Durne sie podobaja wiec masz ogromne szanse idiotko nieumiejaca pisac :D

Gość gość
Mnie się podobają wszystkie ładne :) _____ Jakiś czas temu powstała świetna gra przeglądarkowa, która polega na rozwoju miasta/armii, w grze budujemy kopalnie złota, złoto można wymieniać na prawdziwe pieniądze! 1 sztabka złota = 5 euro !!! Sam w to nie wierzyłem, dopóki nie wypłaciłem 15 euro z gry.. Na grę wystarczy poświęcić 5 minut, 3 razy dziennie, po 3 tygodniach są pierwsze zyski. Najlepszy gracz po 4 miesiącach gry zarobił już na polskie 15 tys. zł! Jeśli chcecie sobie pograć i zarabiać na grze rejestrujcie się pod tym linkiem: www.goldentowns.com?i=79935 otrzymacie darmowe bonusy które pomogą wam i mi w grze! Powodzenia.

Gość gość
INTELIGENTNE a nie takie jak autorka

Gość ciekawaJam
hehe spokojnie ... jestem zajeta od lat :) nie masz co na mnie liczyc bo ja bym cie nie chciała nawet na sługusa ...

Gość gość
skoro jestes zajeta,to po jaki ch... wypisujesz te durnoty?Szukasz dowartosciowania?To zmartwie Cie,faceci szukaja kobiet niepowtarzalnych,inteligentnych.Ty jestes ta jedna z tych gesi,ktorej Bog zapomnial dac rozumu:D

Gość ALL Bo
Mi osobiście podobają się kobiety, które potrafią napisać zdanie nie robiąc przy tym błędów.

Gość gość
Po co pytam ? bo jestem mądra i ciekawa świata i ludzi ? kto pyta nie błądzi ... no chyba ze trafia na takich jak ty co nie ma nic do powiedzenia w temacie a sie udziela ... kto cie chce słuchać?? ja na pewno nie a to mój watek załóż własny jak masz takie problemy ze sobą i brakuje ci towarzystwa do pisania . Mnie mąż dowartościowuje i dla niego jestem jak to mói "najwspanialsza kobietka na świecie " Tobie zycze zebyś znalazł sobie kogo kolwiek ... kto z toba wytrzyma i juz tej osobie współczuje

Gość ciekawaJam
ZAMÓWIENIE Buty Reis - w/g oferta 2 pary rozmiar 42 1 para rozmiar 44 Kurtki polarowe COLORADO- 2 szt rozmiar XL 1 szt XXL Kamizelka WOPER SBT 2 szt XL 1 szt XXL Proszę o wystawienie faktury PROFORMA Tadeusz Olszewski

Gość gość
kogokolwiek pisze sie razem glabie.....jprd{czesc],jaka ty szkole skonczylas,specjalna?:D

Gość gość
a tak sie wtrącę - przepraszam autorkę ze znów nie w tym temacie, ale mysle ze to czy pisze błędnie czy nie to nie ma nic do tego czy ją ktos będzie kochał czy nie i ze będzie gorszą zoną , dawniej ludzie byli analfabetami a kochali się bardziej i szanowali niz teraz ! duzo bardziej

Gość gość
dla mnie najważniejsza jest np. serdeczność i troskliwość - bo na tym mozna zajechac na prawdę daleko a o to dzis na prawde baaardzo ciezko , zwłaszcza u tych inteligentek

Gość ciekawaJam
nie wiem kto sie tu pode mnie podszywa i pisze z moja nazwa , mniejsza o to założe watek na innym forum bo jak widze tu same orły tylko nic konkretnego i na temat hehe zegnam

Gość gość
nie masz racji tak do końca , nie da sie ukryć ze udzielasz sie mimo ze nie jesteś tu proszony ...

Gość gość
ma racje , nie odpowiada ci temat to nie zaśmiecaj, wypowiadaj sie na forum gdzie sa bliskie tobie tematy