Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na swiecie umiera miliony a ludzie

Polecane posty

Gość gość

Przezywaja smierc aktora jak mu tak paula warkera czy jak mu tak,to takie dziwne na swiecie umiera miliony ludzi dzieci,dorosli...i gowno kogo obchodzi ze np.umarl wasz dziadek,matka itp a przezywaja smierc jednego aktorzyny,moim zdaniem najbardziej wartosciowy czlowiek to taki co ciezko pracuje by utrzymac swoja rodzine np.na budowie :) ja takich ludzi podziwiam ;) a nie aktor pokaze swoja morde w telewizji i mysli jaki on fajny. A wy co o tym mysliscie :)

Gość jakaTamJola
Ja znam dziewczyne ktorej zmarla matka wiadomo placz na pogrzebie i smutek w jej oczach ale nie przezywala tak bardzo.a kiedy zmarl Micheal Jacson to przezywala jak nienormalna posty na fb dawala typu..czemu ten biedny Micheal taaaki fajny byl...bo co bo slawny zalosne :(

Gość jakaTamJola
Ja znam dziewczyne ktorej zmarla matka wiadomo placz na pogrzebie i smutek w jej oczach ale nie przezywala tak bardzo.a kiedy zmarl Micheal Jacson to przezywala jak nienormalna posty na fb dawala typu..czemu ten biedny Micheal taaaki fajny byl...bo co bo slawny zalosne :(

Gość gość
bo on byl kurwa kims

Gość gość
ale te miliony to liczbya preciez ich nie znamy.a taki aktor to ktos nam bliski z kim sie utazsamiamy,byc moze bylismy zakochani i wyobrazalismy sobie ze jest np naszym chlopakiem.jak kogos lubimy,podziwiamy itd byc moze nadal on sens naszemu zyciu traktujemy go jak osobe z najblizszego otoczenia

Gość gość
k***a żal