Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny majace krótkie cykle PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość gość

Witam moja historia wygląda następująco... 26 października odstawiłam tabletki po 2 latach brania. 28 października dostalam 2-3 dniowe krwawienie z odstawienia. 23 listopada dostałam normalny okres ktory trwal 3 dni. Przed braniem tabletek miałam regularny okres jak w zegarku zawsze co 24-26 dni. Czyli wychodzi na to, ze juz mam normalny cykl 24 dniowy jak przed braniem tabletek. Wczoraj wspolzylam 3 razy, a wypada, ze to byl 8 dzien cyklu 24 dniowego. Nie wiem kiedy wypada owulacja przy takim krotkim krwawieniu i cyklu. Czy moge liczyc ze juz sie zaczela? Bardzo bysmy chcieli żeby w tym msc się udalo. Bo moj chlopak wyjechal do pracy akurat dzisiaj na 3 tyg i wiecej prob w tym cyklu nie bedzie... slyszalam tez ze pi odstawieniu tabletek jest wzmozona plodnosc i duze szanse na blizniaki czy to prawda? Ile jest w stanie przezyc plemnik w drogach rodnych kobiety?

Gość gość
Plemnik może przeżyć nawet 7 dni. Tak, po tabletkach łatwiej się zachodzi w ciążę.

Gość gość
ja mialam krotkie cykle po 22-24 dni,plamienia przed typowym okresem i staralam sie o dziecko. po 9 miesiacach staran okazalo sie ze mam za malo progesteronu by utrzymac ciaze.dostalam duphaston 2 razy dziennie i zaciazylam w tym samym cyklu;) dokladnie w 11 dniu. odwiedz lekarza jezeli cykle sie nie wydluza i zycze powodzenia:)

Gość gość
Od kad pamietam mialam takie cykle. I 2 dni krwawienia intensywnego i bolesnego . A okres caly max 4 czasem ale rzadko 5 dni... chyba juz taki moj urok. Myslicie ze moga byc problemy z zajsciem przez to?

Gość gość
Ktoś jeszcze sie wypowie? W ktorym dniu cyklu zaciazylyscie?

Gość gość
Up up

Gość gość
Up up

Gość gość
Pomozcie

Gość gość
ja tez mialam takie krotkie a slyszalam od lekarza ze kobieta jak ma krotkie cykle to jest bardziej plodna i jak nie planuje dziecka to musi byc ostrozna;)ale nie wiem czy to regula.niestety nie wiem w ktorym dniu zaszlam w ciaze.ciekawe czy po porodzie tez bede miec takie krotkie cykle bo wiele lat temu mialam dluzsze ok 28 dni tylko cos mi sie przestawilo;)powodzenia zycze