Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Donieść na sprzedającego na allegro pytajnik

Polecane posty

Gość gość
K****, łopatologia: Chłop zrobił 20 łóżek. Wystawił 19 przez kup teraz, a 1 na licytacji. Jak on udowodni allegro że akurat to wystawione na licytacji się zepsuło, skoro wszystkie są takie same, a aukcja KT z pozostałymi łóżkami dalej jest dostępna? Miał je ponumerowane, opisane? Poza tym na stanie łóżka dobre, bez wad, MA, więc jeśli ktoś wygrałby licytację, to mógł wysłać łożko bez wad bo ma ich na tyle na stanie, a to z wadą wystawić jako wadliwe!

Gość gość
oni mu nic nie musza udowadniac:D:D to ich serwis maja prawo zablokowac mu konto idiotko:D:D muslisz, ze oni kazdemu komu konto blokuja cos udowadniaja?:D na glowe upadlas?:D

Gość gość
tylko,ze mogł(na niby) dopatrzyc sie poźniej wady naprawde tłuki z was nie nadajecie sie na zakupy na allegro i tyle:D

Gość gość
Oczywiście zgłoś go na allegro, na pewno nie pierwszy raz tak robi, w końcu zablokują mu konto i jeszcze wstaw mu nagatywne komentarze ! Osoby, które tutaj bronią nieuczciwego sprzedawcę nie mają pojęcia o zakupach w allegro. Jak jakiemuś sprzedawcy nie odpowiada regulamin allegro to niech swoje graty sprzedaje gdzie indziej!!!

Gość gość
detektywa zamawiaja do kazdej osoby, ktorej konto blokuja:D

Gość gość
taaa bez powodu blokuja idiotko:D 10 lat "jestem" na allegro jako kupujacy i sprzedajacy, rozne akcje mialam i swoje wiem:D

Gość gość
ale jak ona nic nie kupila to mu zadnego komentarza nie wystawi hahah jakie kretyni/nki

Gość gość
chciałaś kupić jak najtaniej tak? bo kazdy grosz się liczy, sprzedawca chciał sprzedać jak najlepiej, bo każdy grosz się liczy przecież - dokładnie tak samo jak ty, dlatego zaoferował sprzedaż poza allegro, uczciwie, czy nie, powody dla których tak zrobił były dokładnie takie same jak Twoje, więc o co się kłócisz? zła jesteś, że ktos inny się dogadał i nie zaoszczędziłaś, więc niech i on nic nie ma prawda?

Gość gość
bo np marnuje jej czas i lamie warunki umowy??

Gość gość
Przecież ona chciała wylicytować uczciwie, a gość NIEUCZCIWIE sprzedał, no ja p******ę, niezgodnie z regulaminem. Jeśli chce sprzedawać na allegro to niech przestrzega regulaminu który zobowiązał się przestrzegać przy sprzedaży i zakładaniu konta, a nie kombinuje. I za to właśnie że nieuczciwie sprzedał powinien ostrzeżenie dostać. Allegro wysyła ostrzeżenia jak na aukcji jest odnośnik do innej strony, jak na aukcji jest cokolwiek sugerującego zakup poza aukcją (nawet "proszę o kontakt przed zakupem" uznają za namawianie do zakupu z pominięciem allegro), to myślicie że chłopu który wprost napisał że się chce dogadać poza a później jakimś magicznym sposobem uszkodził łóżko nie dadzą? A allegro dodatkowo zapyta innych biorących udział w licytacji czy też dostali podobną "ofertę" poza allegro od sprzedawcy i będzie chłop udupiony. ZGŁASZAJ!

Gość gość
Dziewczyno, czasy są ciężkie i każdy orze jak może a aukcja to taka forma reklamy łóżek które on sprzedaje. Najlepiej żeby sprzedał ci je poniżej swoich kosztów, przywiózł zamontował w trzech kolorach i jeszcze uklęknął i pocałował w obie pięty, co? Nienawidzę takich roszczeniowych osób jak ty. Wstydu nie masz. KOMUNA WAS skrzywiła i te chore hasełka typu nasz klient nasz pan. Rzucasz się jak wsza na grzebieniu, żeby mu jakkolwiek zaszkodzić. Gdybyś wygrała tę ramę za złotówkę, to już byś pewnie była tam z policją po SWOJE ŁÓŻKO CO??

Gość gość
Zresztą pod każdym mailem który dostajecie przez allegro od sprzedawcy jest formułka: Składanie przez Użytkownika propozycji nabycia przedmiotu poza Allegro ("poza Allegro") jest niezgodne z naszymi zasadami (Regulamin Allegro). Transakcje tego typu nie są bezpieczne i nie dają możliwości wystawienia komentarza kontrahentowi. Dla własnego bezpieczeństwa nie powinno się przyjmować takich propozycji. Jeśli masz wątpliwości, skontaktuj się z nami poprzez formularz obsługi Użytkowników. Jak złożycie ofertę w licytacji, jak zadacie pytanie o przedmiot itd, każdorazowo coś takiego wysyłają

Gość gość
Następny debil, co pewnie sprzedaje na allegro i ludzi w wała robi z licytacjami BCM :D Zastanów się idioto jak było za komuny i jak tam mogło powstać hasło "klient nasz Pan". Wystawianie na licytacji bcm jest ofertą, a nie reklamą :D Powinno się takich właśnie zgłaszać, to się następnym razem zastanowią zanim będą chcieli numer wykręcić na allegro. Mam nadzieję że już zgłosiłaś :D

Gość gość
"KOMUNA WAS skrzywiła i te chore hasełka typu nasz klient nasz pan." od kiedy to w "komunie" klient byl panem?:D:D a mnie uczono, ze zupelnie na odwrot:D:D

Gość gość
zglaszaj zglaszaj zglaszaj

Gość gość
Jasne, allegro może dać mu ostrzeżenie, allegro generalnie bardzo dba o przestrzeganie zasad pod kątem płatności na ich rzecz i unikania prowizji. O tym jaki z allegro strażnik uczciwośc**przekonać się możesz kiedy jak ja zamiast telefonu dostaniesz atrapę w cenie 1299 zł od fikcyjnej osoby która zarejestrowała na kogoś konto i opłaciła prowizję:) ciebie maja w doopie, ich interesują tylko pieniążki z prowizji.

Gość gość
Co to za kretynka broni tego sprzedawcy? Czy ty rozumiesz idiotko, że on oszukuje ludzi. Jak ci złodziej ukradnie torebkę idiotko to też powiesz, że każdy orze jak może i złodziej też zarabiać jakoś musi!!! Ale ty jesteś tępa!

Gość gość
Nikogo nie oszukał, czy wziął jakieś pieniądze? Nic nie straciła, chłop miał prawo zakończyć aukcje przed czasem i to wszystko, zostało tylko polskie bicie piany........

Gość gość
to że nie straciła pieniędzy nie znaczy, że nie została oszukana !wypad stąd kretynko

Gość gość
cały czas tym debilom to tłumacze, ale nikt nie kuma:D

Gość gość
Złodziej?? Mogłabys za coś takiego odpowiadac przed sądem gdybyś mu to napisała. Ja do złodzieja porównałabym raczej autorkę, przypuśćmy że materiał plus wykonanie tej ramy wyniosły go ok 400 zł, zarobić miał na tym interesie 90 zł- prowizja dla allegro od całej tej kwoty a nie od narzutu to tez nie jest chyba uczciwe prawda? Tak więc autorka chce kupić coś poniżej jego kosztów, więc chłop ma zatrząść portkami, pocałować w rękę i sprzedac i co wszyscy będą zadowoleni? Zasady zasadami, serwisy serwisami, a gdzie logika?

Gość gość
Hahah, typowo polskie brakuje ci kozo konstruktywnych argumentów więc mnie obrażasz?? Wypad to możesz sobie zrobić z sąsiadem do stodoły we wiosce obok coby tata i mama się nie wstydzili.

Gość gość
idiotko, kretynko, debilom.......żal dziewczyny zerowy poziom słownictwa i kultury, rynsztok. Aż strach pomyśleć, ze takie jak wy tutaj w realu mogą być matkami, nauczycielkami itp. Choć osobiście myślę, że co najwyżej jesteście kasjerkami w biedronce, w biedronce w moim mieście są takie. Niby młode dziewczyny a takie przymulone i tępawe, nie potrafią się rzeczowo i sensownie wypowiedzieć dokładnie jak wy tutaj. Ale nie ma co wymagać od osła by stał się arabem, czepiam się.

Gość gość
Nie no ty mnie swoją durnotą przerażasz! Czy ja napisałam o tym sprzedawcy złodziej??? przeczytaj mój post 10 razy zanim coś napiszesz albo się nie odzywaj ! Nie rozśmieszaj mnie z tym biednym sprzedawcą co oddaje wszystko po kosztach ! Jak mu się nie podoba niech sprzedaje za określoną cenę bez licytacji albo otworzy swój sklep! Kupująca jeszcze ma się zastanawiać czy biedny sprzedawca dobrze na niej zarobił. Kobieto ty masz coś z głową a najpewniej też sprzedajesz na allegro w ten sposób!

Gość gość
przeciez mogl zastrzec ceną minimalna, moze mial nadzieje, ze sprzeda drozej niz na kup teraz?:D:D:D

Gość gość
Niektóre osoby trzeba nazywać po imieniu, skoro się takiej tłumaczy 10 razy a ona nie rozumie to trzeba dobitniej więc nie wyjeżdżaj mi tu z kasą w biedronce i nie udawaj takiej świętoszki. Znasz takie powiedzenie bułkę przez bibułkę a ...dalej już wiesz chyba

Gość gość
Na pewno ale chytry dwa razy traci :)

Gość gość
Krzykaczko, żyłka ci w d.pęknie. Co się tak złościsz? Pewnie też żerujesz na zapominalskich i telefon wart 1000 kupiony na aukcji za złotówkę od kliknięcia uważałabyś za swoja własność. I z uśmiechem bys czekała na przesyłke, prawda? Taka wasza szemrana uczciwość, pieniaczki......

Gość gość
Cena minimalna kosztuje chyba od 2zł w górę, jak ktoś ciuła od 1 do 1 to unika dodatkowych opłat.

Gość gość
jaki ty poziom sobą reprezentujesz pisząc o kasjerkach w swoim mieście "tępawe, przymulone" gardze takim ludźmi jak ty, komuś zwraca uwagę a sama traktuje z wyższością kobiety które ciężko pracują. Ty reprezentujesz DNO MORALNE